Πανελευσινιακός στην Κυβέρνηση

Η γελοιογραφία του Δημήτρη Χατζόπουλου που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή. Η γελοιογραφία του Δημήτρη Χατζόπουλου που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή.

Πώς μπλέχτηκε η ομάδα της Ελευσίνας στον πολιτικό διάλογο και έγινε μέχρι και σκίτσο γελοιογραφίας στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε πως η δική του «κυβερνητική ομάδα» τα πήγε καλύτερα σε σχέση με το πώς θα τα πήγαινε μια ομάδα σαν τον Πανελευσινιακό, αν αντιμετώπιζε τη σημερινή Μπαρτσελόνα: «Χάρη σε αυτή τη δήλωση ότι δε θα νομοθετήσω ένα ευρώ και δεν έκλεισα αξιολόγηση όταν μου ζητούσαν να κλείσω με 42 φορές περισσότερα μέτρα, καταφέραμε να πάρουμε για πρώτη φορά πιστεύω, μία διαπραγμάτευση που δεν έληξε με σκορ Μπαρτσελόνα -Πανελευσινιακός, αλλά με σκορ θετικό».

Αυτή η αναφορά έφερε αντιδράσεις, πολλά σχόλια και ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος που έχει καταγωγή από την Ελευσίνα δήλωσε πως θα κάνει δώρο στον Πρωθυπουργό και την οικογένεια του εισιτήρια διαρκείας του Πανελευσινιακού. Δείτε τα tweet που έκανε..

paga

Μάλιστα, στο κοινοβούλιο ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς σημείωσε με αρκετή δόση ειρωνείας: «Πιο πιθανό είναι να γνωρίζει ο προπονητής του Πανελευσινιακού τι πρέπει να κάνει για να κοντράρει η ομάδα του την Μπαρτσελόνα παρά ο Τσίπρας τι χρειάζεται για να βγει η χώρα από την ύφεση».

Οι εφημερίδες είχαν πολλές αναφορές και παραπολιτικά σχόλια στις στήλες τους, ενώ η εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσίευσε γελοιογραφία με την «κυβερνητική ομάδα» σε παράταξη ενδεκάδας εμπνευσμένο από την δεκαετία του ‘80, όταν τα περιοδικά δημοσίευαν φωτογραφίες που έκοβαν οι αναγνώστες.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 13:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep