Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Ήρθα να τους βοηθήσω»

Για το πρώτο του πέρασμα από την Ελλάδα και τον Θρασύβουλο, τη σεζόν 2008-2009, αλλά και το εφετινό μίλησε ο Κρεγκ Ροκάστλ.

Ο Άγγλος μέσος είπε στην ιστοσελίδα beatsandrhymesfc για την προ τεσσάρων ετών απόφασή του να έρθει στη χώρα μας για την ομάδα της Φυλής: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και μου ήρθε η πρόταση από τον Θρασύβουλο που εκείνη τη χρονιά θα έπαιζε στην πρώτη κατηγορία. Στην ομάδα υπήρχε κάποιος που μου με βοηθούσε στη μετάφραση και μου έκανε και Ελληνικά μαθήματα. Οπότε δεν δυσκολεύτηκα να μάθω τη γλώσσα». Και εξήγησε: «Εκτός γηπέδου βέβαια προέκυψαν τα μεγάλα προβλήματα, όπως το να μην πληρωνόμαστε, καθώς και ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα».

 

Όπως προκύπτει τον Ροκάστλ δεν τον εμπόδισαν τα προ ετών προβλήματα και πήρε ξανά την απόφαση να έρθει στη Φυλή, εξέλιξη για την οποία ανέφερε: «Υπήρχε πλέον διαφορετικός ιδιοκτήτης και άλλος προπονητής. Με πήραν τηλέφωνο και μου ζήτησαν να έρθω για να τους βοηθήσω. Αρχικά είχα δεχτεί πρόταση από τους Missouri Comets, την οποία δέχτηκα, αλλά δύο ημέρες αργότερα έφυγα για να έρθω στην Ελλάδα». 

Last modified onΠαρασκευή, 09 Μάρτιος 2012 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep