648.098 ευχαριστώ από το FL News

648.098 ευχαριστώ από το FL News  και άλλες τόσες ευχές για το 2016. 648.098 ευχαριστώ από το FL News και άλλες τόσες ευχές για το 2016.

Η συντακτική ομάδα του FL News νιώθει υπερήφανη για τους 648.098 ξεχωριστούς χρήστες που μας εμπιστεύθηκαν για την ενημέρωση τους μέσα στο 2015 και θέλει να στείλει τις ευχές της σε όλους.

Το καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησε μια προσπάθεια για τη δημιουργία του πρώτου εξειδικευμένου ειδησεογραφικού σάιτ για την Football League. Η θέληση να προσφέρουμε ενημέρωση για τις ομάδες που βρίσκονται στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, αλλά στην πρώτη θέση στην καρδιά των οπαδών της ήταν ο στόχος μας.

Κάθε χρόνο με όπλο το πρωτογενές περιεχόμενο, την εγκυρότητα, την συνέπεια και τον σεβασμό προς όλες τις πλευρές... ανεβήκαμε τα πρώτα σκαλιά και συνεχίζουμε τον δύσκολο δρόμο μας. Θέληση μας να προσφέρουμε άμεση ενημέρωση για την κατηγορία που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, όπως και σε όλους τους φιλάθλους που έχουν τις αγαπημένες τους ομάδες στα γήπεδα της. Το 2015 ήταν δύσκολο και οι ενδείξεις για την χρονιά που ανοίγει μπροστά μας φαντάζουν πιο απαιτητικές.

Εκτός από την χαρά που νιώθεις όταν αντιλαμβάνεσαι πως πάνω από μισό εκατομμύριο ανθρώπων ενημερώθηκαν από το FL News, υπάρχει και η υποχρέωση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια μέσα στο 2016 ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη των 648.098 μοναδικών επισκεπτών μας και να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους.

* Τα στοιχεία είναι από τις μετρήσεις Google Analytics  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep