Τακτική... μικρής ομάδας

Στραπατσάρει την εικόνα της ομάδας του ένα απο τα κορυφαία στελέχη της... και φυσικά μαζί και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες. Στραπατσάρει την εικόνα της ομάδας του ένα απο τα κορυφαία στελέχη της... και φυσικά μαζί και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες.

Ο καθρέφτης κάθε συλλόγου είναι οι άνθρωποι που τον εκπροσωπούν και όσο πιο δόλιες τακτικές χρησιμοποιούν, τόσο πιο χαμηλά οδηγούν την ηθική της.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά όταν δεν καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις τότε σου μένει απλά το στραπατσάρισμα της εικόνας και της ιστορίας ενός συλλόγου που μετρά πάνω από ένα αιώνα στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί περίεργες προσεγγίσεις ποδοσφαιριστών που δεσμεύονται με συμβόλαια, δημοσιεύματα από πρόθυμους κυνηγούς του μεροκάματου και εσωτερικές αναταραχές σε μια ομάδα που έχει δυσανάλογα μεγάλο αριθμό τάσεων σε σχέση με τους οπαδούς της.

Το χειρότερο είναι πως δεν γνωρίζουν όλοι τις κινήσεις όλων και κάπου εκεί χάνεται η ομοψυχία μιας ομάδας και μιας προσπάθειας που τελικά είναι πολύ πιθανό να καταστραφεί εκ των έσω...

Καλό θα ήταν βέβαια να πάρουν και μια νομική άποψη για τις κυρώσεις που υπάρχουν στην ομάδα και τον ποδοσφαιριστή όταν αυτός είναι δεσμευμένος και δεχθεί κρούση για την μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο πριν το 6μηνο που καθορίζει η FIFA.  

Last modified onΣάββατο, 19 Δεκέμβριος 2015 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep