Ο Ηρακλής πάει... σινεμά

Ταινία μικρού μήκους θα παρακολουθήσουν διοίκηση και ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.

Την ταινία μικρού μήκους «Μια ημέρα, μια Ζωή», που είναι αφιερωμένη στον φίλαθλο, στην υπομονή και την αγάπη του για τον Ηρακλή θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή (29/05) τα μέλη της διοίκησης και οι ποδοσφαιριστές του Γηραιού στο κινηματοθέατρο Φαργκάνη. Όπως ενημέρωσε σχετικά η ΠΑΕ:

«Στο κινηματοθέατρο Φαργκάνη θα βρεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ και οι ποδοσφαιριστές της για να παρακολουθήσουν τη συμμετοχή της μικρού μήκους ταινίας «Μία ημέρα, μια Ζωή» στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ.

Οι προβολές αρχίζουν στις 17.00 με την ταινία του Ηρακλή να προβάλλεται προτελευταία σε σειρά, στις 20.00. (η διάρκεια της είναι 4 λεπτά)

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εισέλθει στην αίθουσα όποτε θέλει αφού οι προβολές στο διαγωνιστικό μέρος θα διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς διαλείμματα.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει τη συμμετοχή του Ηρακλή, να δηλώσει το παρόν και γιατί όχι να πάρει μέρος και στη ψηφοφορία για το βραβείο κοινού!

Η ταινία είναι αφιερωμένη στον φίλαθλο. Είναι αφιερωμένη στην υπομονή και στην αγάπη του για τον Ηρακλή. Είναι αφιερωμένη σε αυτούς που μάχονται καθημερινά αλλά και σε αυτούς που έπεσαν… διεκδικώντας μια ελεύθερη πόλη και έναν μεγάλο Ηρακλή!

Η αγάπη για κάτι συγκεκριμένο, το άγχος ή προσμονή αλλά και η υπερηφάνεια ενός λαού που δεν ξεχνάει ότι η απελευθέρωση της πόλης οφείλεται και στη δική του συμβολή. Μία ημέρα η οποία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα για μια ζωή. Οι ίδιες σκέψεις το ίδιο πάθος. Αρρώστια ή έρωτας..? Μικρή η διαφορά. Το Γαλάζιο χρώμα του ουρανού, το βαθύ μπλε της θάλασσας και το γαλανόλευκο της Ελλάδας είναι το ίδιο χρώμα με αυτό στην καρδιά του ήρωα. Στα μάτια του όλα είναι …μπλε».

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάιος 2015 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep