Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η ΑΕΛ δεν άντεξε τις αποδοκιμασίες

 

Οι Θεσσαλοί καταργούν το AEL Official στο Facebook.

Όπως ανακοίνωσε, η ΑΕΛ έπειτα από σχετική εντολή και λόγω των πολλών σχολίων υβριστικού περιεχομένου, σύντομα η ΠΑΕ θα αποκτήσει facebook profile ή γκρουπ χωρίς να επιτρέπονται - σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον - τα σχόλια του κοινού! Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε νέες αντιδράσεις από τους οπαδούς...

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το AEL Official δημιουργήθηκε για να αποτελέσει πλατφόρμα άμεσης ενημέρωσης και επαφής της ομάδας με τον κόσμο. Δυστυχώς μετατράπηκε από κάποιους σε τόπο βωμολοχίας.  Ήταν κάτι πρωτοποριακό και προσπαθήσαμε να το περιφρουρήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Οι διαμαρτυρίες όμως που δεχόμαστε καθημερινά από φιλάθλους της ΑΕΛ αλλά και από ουδέτερους παρατηρητές για το περιεχόμενο ορισμένων σχολίων, μας οδήγησαν στην απόφαση να αναθεωρήσουμε.

Το AEL Official παύει να υπάρχει ως fan page και θα μετατραπεί σε facebook profile ή group χωρίς να επιτρέπονται -σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον- τα σχόλια του κοινού. Η θετική εξέλιξη είναι ότι ως εκ τούτου δεν θα υφίσταται πλέον ηλικιακός περιορισμός. Οι φίλοι μας θα ενημερωθούν άμεσα για τη νέα σελίδα μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep