Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Tον κόσμο... στις πλάτες τους οι παίκτες της ΑΕΛ

 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ από το πρώτο αγώνα του 2012 θα έχουν μαζί τους και την θετική ενέργεια των οπαδών.

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Λάρισας και από το πρώτο αγώνα της για νέα περίοδο θα "πάρουν" τον κόσμο στις πλάτες τους. Στο χώρο που υπάρχει κάτω από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών θα δημιουργηθεί ένα κολάζ από πρόσωπα που θα είναι διαφορετικό για κάθε ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ από την επίσημη σελίδα της "Κάθε φίλος της ΑΕΛ έχει τη δυνατότητα να τυπώσει τη δική του φωτογραφία ή τη φωτογραφία ενός αγαπημένου του προσώπου στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας του ποδοσφαιριστή της επιλογής του με διαστάσεις ενός τετραγωνικού εκατοστού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ από αύριο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.
Το κόστος είναι στα 30 ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική τιμή 25 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας, αλλά και τα ομαδικά πακέτα που αφορούν σχολικές τάξεις, επιχειρήσεις και άλλους κλάδους. Υπάρχει και η δυνατότητα να "κάνει" δική του την φανέλα όποιος έχει πάνω της φωτογραφία με κόστος 25 ευρώ.

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις και οι οδηγίες που έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ:
 -Η καταχώρηση θα ισχύει για όλους τους αγώνες του β’ γύρου του φετινού πρωταθλήματος Football League
 -Η φωτογραφία θα είναι πορτρέτο διαστάσεων 1Χ1 cm
 -To κόστος ορίζεται στα 30 ευρώ. Για τους κατόχους διαρκείας προβλέπεται ειδική τιμή στα 25 ευρώ
 -Για τα ομαδικά πακέτα (σχολικές τάξεις, προσωπικό επιχειρήσεων κλπ.) προβλέπεται ειδική τιμή (25 ευρώ)
 -Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταχωρήσει περισσότερες από μία φωτογραφίες
 -Κάθε ενδιαφερόμενος επιλέγει τρεις ποδοσφαιριστές (κατά σειρά προτεραιότητας), ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της εναλλακτικής επιλογής σε περίπτωση συμπλήρωσης όλων των διαθέσιμων θέσεων στη φανέλα συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή
 -Κάθε φίλος της ομάδας μπορεί να αποκτήσει από το Vissini Store την επίσημη φανέλα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, στην οποία υπάρχει η δική του καταχώρηση, στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ
 -Η διαδικασία επιλογής του ποδοσφαιριστή και κατοχύρωσης της θέσης στη αντίστοιχη φανέλα, γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (10π.μ.-5μ.μ.)
 -Κάθε ενδιαφερόμενος παρακαλείται να προσκομίζει τη φωτογραφία πορτρέτου σε ψηφιακή μορφή
 -Όσοι ενδιαφερόμενοι διαμένουν εκτός Λάρισας, μπορούν – για διευκόλυνσή τους - να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410 681964 (Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10π.μ. έως 5μ.μ.)

Last modified onΤετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 13:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep