Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ναι στην ισότητα»

Ο Εθνικός Γαζώρου υπέρ της αντιρατσιστικής εκστρατείας που διοργανώνει η FARE.

Οι παίκτες της ομάδας των Σερρών λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Καβάλα φόρεσαν μπλουζάκια και ανήρτησαν πανό, στέλνοντας το μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ».

Η ανακοίνωση:

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ»

Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, συμμετέχει για τρίτη χρονιά σε μία από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αθλητικές εκδηλώσεις. Με την οργάνωση FARE (Football Against Racism in Europe) Action Weeks, την FIFA και την UEFA να ενώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη σε ένα μήνυμα κατά των ρατσιστικών διακρίσεων.

Οι Εβδομάδες Δράσης διαρκούν φέτος από τις 15 Οκτωβρίου έως και τις 29 Οκτωβρίου και έχουν θέμα «Άνθρωποι του Ποδοσφαίρου» με στόχο να υπογραμμίσουν το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να υπερβεί όλα τα εμπόδια που βάζουν ο ρατσισμός και οι διακρίσεις ανεξάρτητα από το κοινωνικό, εθνικό, θρησκευτικό υπόβαθρο αθλητών και φιλάθλων.

Η διοίκηση του Εθνικού Γαζώρου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ομίλου UNESCO Σερρών και έβαλε το δικό της μικρό λιθαράκι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται πανευρωπαϊκά.

Ποδοσφαιριστές του ΕΘΝΙΚΟΥ πριν τον αγώνα με την ΚΑΒΑΛΑ, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής της Football League έκαναν ζέσταμα φορώντας τα μπλουζάκια της εκστρατείας FARE και ανήρτησαν σχετικό πανό, στέλνοντας το μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ».

Last modified onΔευτέρα, 21 Οκτώβριος 2013 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep