Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ούτε στην Γ’ Εθνική

Αναγέννηση Επανομής και Θρασύβουλος δεν θα αγωνιστούν ούτε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή. Αναγέννηση Επανομής και Θρασύβουλος δεν θα αγωνιστούν ούτε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Θρασύβουλος και Επανομή δεν θα αγωνιστούν ούτε στην τρίτη κατηγορία, ενώ η ΕΠΟ περιμένει την Γλυφάδα που είχε καταθέσει αίτηση συμμετοχής για την τελική της απόφαση και αν θα παίξει τελικά στην Football League.

Απευθείας από την Football League στα τοπικά πρωταθλήματα θα βρεθούν ο Θρασύβουλος και η Αναγέννηση Επανομής που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ΠΑΕ περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή την «σωτηρία» τους μέσω της κάλυψης των θέσεων στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν συνέβη, αφού η ΕΠΟ δικαίωσε τις ομάδες που ήταν στις μικρότερες κατηγορίες και όπως ορίζει ο ΚΑΠ κέρδισαν τις κενές θέσεις. Η διάλυση των δύο ΠΑΕ θα επιφέρει πολλά προβλήματα στις διοικήσεις τους που πλέον θα πρέπει να ξεμπλέξουν το κουβάρι με τις υποχρεώσεις και με όσα προβλέπει η νομοθεσία.

Από την άλλη πλευρά η ΕΠΟ περιμένει την Γλυφάδα, ώστε να διαπιστωθεί αν έχει τις προοπτικές να αγωνιστεί στην Football League και αν η διοίκησ;ή της είναι σε ετοιμότητα, ώστε να καλύψει τα χρήματα που απαιτούνται για να δημιουργηθεί μετοχικό κεφάλαιο και να γίνει ΠΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ισχύσει η συμμετοχή που έχει δηλώσει για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που είναι ερασιτεχνικό.

Last modified onΠέμπτη, 01 Αύγουστος 2013 20:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep