Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Του χρόνου με 20 ομάδες

Το πρωτάθλημα της Football League για την σεζόν 2013-14 θα γίνει με 20 ομάδες όπως προκύπτει από τις θέσεις υποβιβασμού και ανόδου στην τρίτη κατηγορία. Το πρωτάθλημα της Football League για την σεζόν 2013-14 θα γίνει με 20 ομάδες όπως προκύπτει από τις θέσεις υποβιβασμού και ανόδου στην τρίτη κατηγορία.

Η Football League του 2013-14 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες, όπως προκύπτει από τα δεδομένα της τρίτης κατηγορίας που ξεκινά το Σαββατοκύριακο.

Η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος ήταν ένα σήριαλ που είχε πολλές ανατροπές, αρκετό παρασκήνιο και ίσως είναι ακόμη στον αέρα λόγω της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Η αύξηση των ομάδων, πάντως, δεν είναι μόνο για τη φετινή σεζον, αφού όπως προκύπτει από τις θέσεις ανόδου της τρίτης κατηγορίας, το πρωτάθλημα της Football League για την σεζόν 2013-14 θα διεξαχθεί με 20 ομάδες.

Σημαντικό ερώτημα, πάντως, είναι αν απορριφθεί η απόφαση της Super League για αναδιάρθρωση και δεν ανέβουν τέσσερις ομάδες… τι θα ισχύσει για αυτή τη σεζόν, αλλά και την επόμενη; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, όμως, φαντάζει πολύ δύσκολο να υπάρξει ανατροπή.

Last modified onΤετάρτη, 17 Οκτώβριος 2012 02:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep