Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δωρεάν τα παιδιά της Νίκης»

Η Νίκη Βόλου στο πλαίσιο του προγράμματος «Παιδί και Γήπεδο» όρισε δωρεάν είσοδο για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής.

Όπως ανέφερε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που τη διακατέχει και της δεδομένης θέλησης του προέδρου της, Ανδρέα Πάτση, να σταθεί με διάφορες δράσεις κοντά σε όλες τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες της περιοχής μας και κυρίως κοντά στα παιδιά, ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος «Παιδί και Γήπεδο».
Το πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί, σε μια δύσκολη συγκυρία, να στρέψει το παιδί στον αθλητισμό και να καλλιεργήσει την ευγενή άμιλλα και την φίλαθλη του ιδιότητα. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού και σε πρώτη φάση, αναγνωρίζοντας το πολύ σημαντικό έργο, τη συνέχεια και τη συνέπεια της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας, προσφέρει σε όλους τους αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ερασιτεχνικής, σε όλα τα αθλήματα, τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια της Επαγγελματικής Ποδοσφαιρικής ομάδας στο Πανθεσσαλικό δωρεάν, στην παιδική – μαθητική κερκίδα που θα δημιουργήσει η ΠΑΕ.
Τα παιδιά που θα εκδηλώσουν ένα τέτοιο ενδιαφέρον σε συνεργασία με τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης και τους εφόρους των τμημάτων τους, μπορούν να έλθουν σε επαφή με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου προκειμένου με την κατάθεση των ανάλογων δικαιολογητικών να αποκτήσουν την Κάρτα Ελευθέρας Εισόδου στο Πανθεσσαλικό στάδιο για τα παιχνίδια της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Υπεύθυνος προγράμματος: Αχιλλέας Τζαλάκας

Τηλ. Επικοινωνίας: 6971855964».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2012 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep