Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυξήθηκαν οι αντιρρήσεις

Ο Ανδρέας Λιόντος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΑΕΛ και η ομάδα δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον που να έχει δικαίωμα ψήφου στις διαδικασίες του διοικητικού συμβουλίου της Football League. Ο Ανδρέας Λιόντος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΑΕΛ και η ομάδα δεν εκπροσωπήθηκε από κάποιον που να έχει δικαίωμα ψήφου στις διαδικασίες του διοικητικού συμβουλίου της Football League.

Στην ψηφοφορία που έγινε για την κλήρωση με 18 ομάδες υπήρξαν περισσότεροι υποστηρικτές της πρότασης.

Στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο υπήρξαν οι αντιρρήσεις της Παναχαϊκής, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Νίκης Βόλου για την αύξηση των ομάδων της Football League. Στην συνεδρίαση της Παρασκευής (21/9) τέθηκε θέμα να γίνει η κλήρωση με 18 ομάδες, ή να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα την απόφαση της Super League για να κάνουν κλήρωση.

Υπέρ του πρωταθλήματος με 18 ομάδες τέθηκαν η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Σμύρνης, η Νίκη Βόλου, ο Παναιτωλικός και η Καλλονή που έκανε στροφή 180 μοιρών.

Σε αυτές τις πέντε θα πρέπει να προστεθεί και η ΑΕΛ, η οποία δεν είχε δικαίωμα ψήφου στην συνεδρίαση, αφού δεν υπήρχε στην αίθουσα εκπρόσωπός της που να κατέχει θέση προέδρου, ή μεγαλομετόχου.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2012 16:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep