Τρίποντο σωτηρίας

Στο +11 από τις δύο τελευταίες θέσεις ο ΑΟ Τρίκαλα, νίκησε 1-0 τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Ιδανικά έκλεισε τα δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς του ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη επικράτησαν την Κυριακή (11/04) του ουραγού Καραϊσκάκη Άρτας και ξέφυγαν 11 βαθμούς από τις δύο τελευταίες θέσεις. Αντίθετα, η ομάδα της Άρτας δείχνει ότι θα μείνει μόνο μέσω αναδιάρθρωσης.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή με ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο. Οι μόνες αξιοσημείωτες φάσεις ήταν η εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου στο 9', οπότε η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και το άστοχο σουτ του Δούμτσιου στο 36'. Ενδεικτικές του ματς στο πρώτο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες, 3 για τον ΑΟΤ και 1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά καμία στην εστία.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο με άστοχη κεφαλιά του Τσούτση, αλλά ο ΑΟΤ ήταν αυτός που είχε δεύτερο δοκάρι στο 49' με τον Σταματή. Ωστόσο, πήρε το προβάδισμα από στατική φάση τρία λεπτά μετά. Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ και ο Πέλκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 52' Πέλκας
Δοκάρι: 9' Παπαγεωργίου, 49' Σταματής

ΤΡΙΚΑΛΑ (Παπαβασιλείου - Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (68' Αλμπάνης), Ελευθεριάδης (63' Πιαστόπουλος), Σταματής (88' Ντιαλόσι), Ευθυμίου.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (82' Γαλεάδης), Νταλακούρας (60' Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (46' Τσούτσης), Κορέλας (60' Λουίς Φελίπε), Ναζίμ, Τάμπας, Κόκας, Κλιγγόπουλος (70' Μαύρου).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Σάββας (Σερρών), Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Last modified onΚυριακή, 11 Απρίλιος 2021 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep