Καθάρισε ο Κουσκουνάς

Η Παναχαϊκή νίκησε εντός έδρας 2-1 τη Δόξα Δράμας με τον Νίκο Κουσκουνά να καθαρίζει με δύο γκολ στο 18ο και το 75ο λεπτό. Μείωσαν στο 90+4' οι Μαυραετοί με Κόντο. 

«Ξύπνησε» η Παναχαϊκή, η οποία υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής τη Δόξα και νίκησε την ομάδα της Δράμας 2-1 χάρη στα δύο γκολ του Νίκου Κουσκουνά. Η ομάδα της Πάτρας ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό αποτέλεσμα και σκορ αποτυπώνουν πλήρως την εικόνα του ματς.

Ο Κουσκουνάς άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό. Ο Μπάτροβιτς άφησε έξυπνα την μπάλα κάτω από τα πόδια, ο 32χρονος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των «Μαυραετών» και νίκησε τον Στεφανάκο. Τόσο πριν, όσο και μετά το γκολ ο γκολκίπερ των Δραμινών επενέβη σωτήρια σε τρεις περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, μην αφήνοντας το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τόσο πάνω στον Γιούση, όσο και πάνω στον Κουσκουνά σε δύο περιπτώσεις. Η ομάδα της Δράμας είχε εμφανή δυσκολία απόντος και του Βάντερσον να βγει μπροστά. Οι Αχαιοί ενέτειναν την πίεσή τους και βρήκαν και δεύτερο γκολ.

Από τον ίδιον παίκτη. Ο Κουσκουνάς στο 75ο εκμεταλλεύτηκε τη λανθασμένη αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο τέταρτο και βρήκαν το γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την κάθετη και ο Κόντος με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1. Αποτέλεσμα, το οποίο έμελλε να είναι και τελικό. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 18', 75' Κουσκουνάς - 90+4' Κόντος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος)Σούλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Λαρρέα, Πάνος, Μπρους, Κόκας (66′ Μαρκοπουλιώτης), Μασούρας (80′ Παπαδόπουλος, Γιούσης (66′ Τσερούτι), Μπάτροβιτς (71′ Αραβίδης), Κουσκουνάς (80′ Σκεπετάρης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μαρινάκης (80′ Τάσιος), Φυτόπουλος (66′ Μενσά), Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κούκολης, Παρασκευάς (80′ Κόντος), Παπαϊωάννου (66′ Μπελεβώνης), Κουτσιανικούλης, Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Σαμπανίδης).

Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας), Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 05 Απρίλιος 2021 13:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep