Διέκοψε το αήττητο με υπογραφή Αραβίδη

Με δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο δεύτερο ημίχρονο, η Παναχαϊκή πήρε μεγάλη νίκη 2-0 σε βάρος του πρωτοπόρου της SL2, Λεβαδειακού.

Μετά από δέυο παιχνίδια χωρίς νίκη και γκολ, η Παναχαϊκή επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, υποχρεώνοντας τον Λεβαδειακό στην πρώτη του ήττα, σε ένα παιχνίδι με 12 κίτρινες κάρτες!

Στο πρώτο ημίχρονο, η Παναχαϊκή πίεσε τον Λεβαδειακό και δημιούργησε προϋποθέσεις για κάτι καλό, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του 8ου λεπτού, όταν ο Τσερούτι -αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Γιούση- σούταρε και ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε τη μπάλα.

Η κατοχή της μπάλας έφτασε στο 61%-39% υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν στιγμές που πίεζαν ασφυκτικά την εστία του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί ισορρόπησαν το παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές με τον Κωστή, αλλά στο 31' καταγράφεται η μεγαλύτερη φάση, όταν έπειτα από σέντρα του Παναγιώτου, ο ανενόχλητος Νίκας με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την Παναχαϊκή, καθώς στο 50', σε πέσιμο του Γιούση μέσα στην περιοχή ο διαιτητής Ντάουλας υπέδειξε πέναλτι. Μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενουμένων.

Το παιχνίδι έγινε στη συνέχεια σκληρό με τον διαιτητή να μοιράζει κίτρινες κάρτες και τη στιγμή που ο Λεβαδειακός είχε κορυφώσει τις προσπάθειές του για να φτάσει στην ισοφάριση, η Παναχαϊκή έκανε το 2-0. Στο 70' έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Χρήστος Αραβίδης με κίνηση φορ και κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας σαφές προβάδισμα νίκης.

Ο Λεβαδειακός είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι, αλλά στο 78' ο Λιάγκας απέτυχε να τα καταφέρει (κεφαλιά άουτ) και στο 80' ο Μαρκοπουλιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή σουτ του Πολέτο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 51' πεν., 70' Αραβίδης
Κίτρινες: Γιούσης, Μαρκοπουλιώτης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης, Λαρέα, Κολοβούρης - Κωστή, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Μπιανκόνι, Νίλι, Ενομό
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Πλακάς, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πάνος, Αποστολόπουλος, Λαρέα, Πατάπης, Τσερούτι (58' Μαρκοπουλιώτης), Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (88' Κόκκας), Γιούσης (88' Μασούρας), Μπάτροβιτς (83' Μπρους), Αραβίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Παναγιώτου (74' Βήχος), Λιάγκας, Δημόπουλος (46' Μεχία), Καραχάλιος, Νίκας (74' Μαρίνος), Κωστή (46' Ενομό), Πολέτο, Νίλι, Τζιώρας (57' Μπιανκόνι).

Last modified onΤρίτη, 16 Φεβρουάριος 2021 21:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep