Λύση με Καπνίδη, ήρωας ο Ίτσο

Ο Αντώνης Καπνίδης με γκολ στο 60' έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη απέναντι στα Τρίκαλα. Έχασε πέναλτι στο 90'+5' ο ΑΟΤ.

Την πρώτη τους εκτός έδρας ήττα υπέστησαν τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2. Η Ξάνθη με γκολ του Καπνίδη στο 60' επικράτησε 1-0 και έφτασε στην τρίτη νίκη για φέτος και δεύτερη διαδοχική. Ο Καπνίδης είχε δώσει τρίποντο στην ομάδα του και στο εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό στο 90'+8'! Τα Τρίκαλα έχασαν πέναλτι στο 90'+5' με τον Ριζογιάννη. Η Ξάνθη δεν έχει δεχτεί φέτος γκολ στην έδρα της...

Η Ξάνθη είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τη σπουδαιότερη ευκαιρία για γκολ την είχε ο ΑΟΤ. Στο 35' ο Σταματής σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Βέρκερ και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ μάλιστα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Ίτσο, είχε μείνει άγαλμα. Οι γηπεδούχοι επεδίωκαν να χτυπήσουν από αριστερά με τον Ντίνα, ενώ προσπάθειες πήρε και ο Σχρόιεν από δεξιά, δίχως να βγει αποτέλεσμα. Επί της ουσίας στο πρώτο μισό οι Θρακιώτες απείλησαν στο 22' με κεφαλιά του Καπνίδη και στο 34' με σουτ του Ντίνα.

Το γκολ που αναζήτησε η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς το βρήκε στο 60', ενώ είχε ήδη πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές. Ο Καπνίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή (1-0). Ακόμα και μετά το γκολ οι Ξανθιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση από στατικές φάσεις, ανεπιτυχώς. Στα τελευταία λεπτά, όταν στο 89' ο Πόποβιτς έκανε και την τελευταία του αλλαγή περνώντας εκτός τον Καπνίδη, η Ξάνθη αγωνίστηκε χωρίς φορ, θέλοντας να διατηρηθεί το 1-0.

Στο 90'+3' ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Φασίδης έκανε σουτ και στη συνέχεια ανατράπηκε από τον Τάσο Παπάζογλου, με αποτέλεσμα ο Βρέσκας να καταλογίσει πέναλτι. Στο 90'+5' ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο γκολκίπερ Ίτσο έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε σταθερά, αποτελώντας τον ήρωα της ομάδας του.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 60' Καπνίδης

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Παντελιάδης, Μπριλάντε, Πόποβιτς (58' Τεσίγια), Έμπερτ, Πέτροβιτς (46' Στάθης), Καπνίδης (89' Τζούρμαν), Σχρόιεν (78' Βόλτερς), Ντίνας (58' Σιατραβάνης).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής (77' Νάτερ), Νιάρος (76' Διαμαντόπουλος), Παπαγεωργίου, Πέλκας (85' Κλεμέντε), Κεχαγιάς, Αλμπάνης (66' Ευθυμίου), Ζώγκος (66' Φασίδης).

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Δημόπουλος (Φλώρινας), Μποζατζίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΣάββατο, 13 Φεβρουάριος 2021 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep