Κερδισμένη η Ξάνθη

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος της Ξάνθης, αλλά «πλήρωσε» το κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 1-1.

Αήττητοι συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη. Ωστόσο, το μεταξύ τους ντέρμπι στη Λιβαδειά δεν ανέδειξε νικητή. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που ευνοεί περισσότερο τους Ακρίτες. Οι Πράσινοι, άλλωστε, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως απώλεσαν ξανά βαθμούς στο γήπεδό τους, έπειτα από το 1-1 με τα Χανιά.

Από λάθος του Τσαμούρη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Νίλι σέντραρε και ο Τζιώρας αφύλαχτος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η απάντηση της Ξάνθης ήρθε στο 55' από στατική φάση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Θυμιάνης με κοντινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Ισόβαθμος με τον ΑΟ Τρίκαλα στην πρώτη θέση ο Λεβαδειακός, τρεις πόντους πίσω με παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς, η οποία λίγο έλειψε να «κλέψει» το ματς στις καθυστερήσεις με τον Καπνίδη.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 45'+2' Τζιώρας - 55' Θυμιάνης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Γκέκας, Μύγας, Καραχάλιος, Λιάγκας, Νίκας, Μεχία, Βήχος, Νίλι, Τζιώρας (75' Γαϊτανίδης), Ενομό (67' Πολέτο), Συμελίδης (89' Μαρίνος).

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (46' Γκαρσία), Βέρκερ, Τζούρμαν, Θυμιάνης (86' Τ. Παπάζογλου), Δημούτσος, Σιατραβάνης (76' Βόλτερς), Τάτος, Έμπερτ (90'+4' Καπνίδης), Θ. Παπάζογλου.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Νίκζας (Λάρισας), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΠέμπτη, 28 Ιανουάριος 2021 19:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep