Αναβλήθηκε η Football League

Η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 7,8 Νοεμβρίου πρεμιέρα της Football League αναβλήθηκε. Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του FL News από τις 19 Οκτωβρίου.

Είναι πλέον επίσημο. Η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 7,8 Νοεμβρίου πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League αναβλήθηκε. Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη για την οποία το FL News σας είχε ενημερώσει από τις 19 Οκτωβρίου.

Η διοργανώτρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, απέστειλε σχετικό έγγραφο στις ΠΑΕ και τις ενημερώνει ότι λόγω των αποφάσεων που εκκρεμούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τις δύο προσφυγές της Νίκης Βόλου, το πρωτάθλημα δεν θα εκκινήσει. Νέα ημερομηνία δεν αναφέρθηκε. Εάν το Διαιτητικό τις απορρίψει, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη διεξαγωγή του. Εάν τις κάνει δεκτές, τότε θα υπάρξει νέα μεγάλη καθυστέρηση, αφού θα πρέπει να γίνουν νέες κληρώσεις.

Εκτός της εκκρεμότητας στο Διαιτητικό, βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές ακόμα. Παράδειγμα η εξέταση των φακέλων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (κανείς της Football League δεν έχει εξεταστεί)...

Last modified onΠαρασκευή, 30 Οκτώβριος 2020 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep