Επιστροφή με ισοπαλία

Ο ΑΟ Τρίκαλα έμεινε στο 2-2 με τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Έπειτα από οκτώ μήνες ο ΑΟ Τρίκαλα αγωνίστηκε το Σάββατο (24/10) ξανά στο γήπεδό του. Στη φιλική αναμέτρηση, όμως με τον Πιερικό οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Χαραλαμπίδη έδειξαν να υποτιμούν τον αντίπαλό τους και έμειναν στο 2-2. Σημειώνεται ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν χωρίς αριθμούς στις εμφανίσεις τους.

Η ομάδα της Κατερίνης αιφνιδίασε και προηγήθηκε με πέναλτι στο 15' Ο Γκάρας ανέτρεψε τον Δεμηρτζόγλου και ο Χαρτσιάς άνοιξε το σκορ. Στο 32' ο Μπενίσκος με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Πιερικό, όμως ο ΑΟΤ έφερε το ματς στα ίσα μέσα σε τρία λεπτά. Στο 36' ο Σκόνδρας μείωσε με πλασέ και στο 39' από κλέψιμο του Ριζογιάννη ο Σταματής βρήκε δίχτυα. Έτσι, ο ΑΟΤ έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στην ισοπαλία.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας (75' Αρμάντο), Διαμαντόπουλος (84' Ντάνας), Πιαστόπουλος (46' Χατζηκωνσταντίνου), Ζώγκος (75' Λαμπίρης), Σουλιώτης (57' Κεχαγιάς), Ριζογιάννης (84' Φουτσίνι), Σκόνδρας (57' Κωστίκος), Παπαγεωργίου (46' Νατέρ), Πέλκας (75' Γκοτιέ), Αλμπάνης (69' Ζησόπουλος), Σταματής (69' Στεφανίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Ίτσιος, Κριεμάντι, Μηλιώτης, Δεμηρτζόγλου, Μπενίσκος.

Media

Last modified onΣάββατο, 24 Οκτώβριος 2020 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep