Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο επίπεδα πάνω

Ο Φωκικός έδειξε πως είναι δύο επίπεδα πάνω σε σχέση με την εικόνα της ομάδας την προηγούμενη σεζόν. Ο Φωκικός έδειξε πως είναι δύο επίπεδα πάνω σε σχέση με την εικόνα της ομάδας την προηγούμενη σεζόν.

Ο Φωκικός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στο φιλικό των δύο ομάδων στην Αμφισσα και έδειξε πως είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με πέρσι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρυσοβαλάντης Καρλιαύτης

Φάσεις και γκολ από το φιλικό

 

Η Παναχαϊκή ταξίδεψε στην Αμφισσα για το φιλικό με τον Φωκικό ουσιαστικά με την δεύτερη της ομάδα, αφού οι βασικοί αγωνίστηκαν το Σάββατο με την ΑΕΚ. Αυτό, όμως, δεν μπορεί να επηρεάσει την εικόνα του Φωκικού, ο οποίος με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο έδειξε πως σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι τουλάχιστον δύο επίπεδα πάνω.

Οι διαφορές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι φανερές από τις πιο μικρές λεπτομέρειες και οι περισσότεροι από πεντακόσιοι οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο εντυπωσιάστηκαν με την απόδοση του Τετέ, ο οποίος κυριάρχησε στο κέντρο του γηπέδου. Πολύ καλός ήταν και ο Θέος που έχει τις δύο τελικές πάσες στα γκολ του Φωκικού, ενώ θετικά στοιχεία έδειξε και ο Αμπντουραχμάνι. Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Ταμπάκης με προβολή έπειτα από γύρισμα του Θέου που μπήκε από δεξιά.

Στο 18ο λεπτό ο Θέος άνοιξε για τον Τάνο στην περιοχή της Παναχαϊκής, εκείνος έκανε προσποίηση στον αμυντικό και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Η Παναχαϊκή στο 75ο λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει με μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Εσόνο, Λίτσος, Κωστόπουλος, Αλμπέρτο, Τετέ, Θέος, Ταμπάκης, Τάνο, Αμπντουραχμάνι. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μανιάτης, Χαλούλος, Ευσταθίου, Αργυρός, Μπουλούλης, Κοντογιώργος, Ζαχαρόπουλος, Σορώκος, Σκαρίμπας, Γεωργουσόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Ανδρούτσος, Λίτσης, Κοκκίνης, Παπαστεργίου, Καραμανλής, Γκούρτσας, Μπλoντέ, Φατιόν, Σεϊτάι, Πακάλτσης, Ζέλιος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κυριακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπουρλάκης, Κοτσοκόλος, Χούσα, Πλέγας, Κολοβούρης, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρτσίλας, Βοσκόπουλος.

Last modified onΔευτέρα, 20 Αύγουστος 2012 09:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep