Όλα στο μηδέν

Τρίκαλα και Καβάλα «κόλλησαν» στο 0-0.

Παιχνίδι χωρίς συγκινήσεις έγινε στα Τρίκαλα, όπου ΑΟΤ και Καβάλα έμειναν στο 0-0. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν ανούσια, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές τους ευκαιρίες. Οι «Αργοναύτες» είχαν κατέβει στο ματς με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν απείλησε, αλλά πήρε τον βαθμό.

Στο ανακαινισμένο Στάδιο, τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν την Καβάλα, με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, καθώς οι «Αργοναύτες» είχαν κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Δήμιζα. Στο 29’ ένα σουτ του Πελάεθ κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 45’ το σουτ του Τεγούση ήταν άστοχο.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε, με τα Τρίκαλα να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Καβάλα να αμύνεται. Λίγες φάσεις όμως γίνονταν μπροστά από τις δύο εστίες, ενώ η πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο 81’, όταν ο Γιακουμής μπλόκαρε την κεφαλιά του Μαρκόπουλου. Οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν είχαν αποτέλεσμα και το παιχνίδι έληξε 0-0.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (56’ Παπαγεωργίου), Τσίπρας (86’ Καμπλιώνης), Σταματής, Ελευθεριάδης (54’ Λώττας), Γρηγορόπουλος.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Νίκας, Βόσαλικ, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Καθάριος (46’ Ορφανίδης), Χαντί (58’ Θωμαΐδης), Μαρκόπουλος (81’ Παπαδόπουλος Β.).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας) Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Παγούρας (Βοιωτίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep