«Άνεμος» η Παναχαϊκή

Την πέμπτη της νίκη σε έξι ματς πήρε η Παναχαϊκή, 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας.

[googlead][/googlead]

Ένα ακόμα τρίποντο στις τελευταίες αγωνιστικές κατέκτησε η Παναχαϊκή, το πέμπτο σε έξι παιχνίδια. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας στην Αγυιά, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη στο 2ο λεπτό, για τη 18η αγωνιστική της Football League. Πλέον οι Αχαιοί μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τον δεύτερο Απόλλωνα, ύστερα από ένα παιχνίδι που είχε σημαντικές ευκαιρίες και δυνατό αέρα, με χαρακτηριστική φάση την... πτήση της πινακίδας στο πρώτο μέρος. 

Ο Απόλλων υποχρεώθηκε σε πέναλτι μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Σουλιώτης ανέτρεψε τον Αργυρόπουλο. Ο Ελευθεριάδης σκόραρε στο 2' και το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους. Μάλιστα ο σκόρερ έφτασε τα δέκα και είναι πλέον στην κορυφή της σχετικής κατάταξης. Κορυφαίος των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Αργυρόπουλος, ο οποίος όχι μόνο κέρδισε το πέναλτι, αλλά ήταν ο παίκτης που απειλούσε συνεχώς με τα σουτ που επιχειρούσε. Οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο 1-1 στο 50', όταν η κεφαλιά του Καρατάσιου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σούλη, μετά τη λανθσμένη έξοδο του γκολκίπερ και την εκτέλεση φάση του Πολέτο.

Στο 52' και στο 68' ο Κυνηγόπουλος έφτασαν μια... ανάσα από το 2-0 δίχω επιτυχία, ενώ στο 74' η κεφαλιά του Φουρλάνου πέρασε πάνω από το δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλων πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα τέρμα. Αξιοσημείωτο ότι ξανά εκτός έμειναν οι Βραζιλιάνοι Μαρκολίνο και Λούκας Ράμος. Αυτή για την ομάδα της Λάρισας ήταν η τρίτη ήττα σε 18 παιχνίδια.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος (79' Παπατόλιος), Πλέγας, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος (84' Μοντιέλ), Κυνηγόπουλος (69' Μαυριάς), Μπαστακός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Κοντοές, Σουλιώτης (57' Γκουντρουμπής), Καμπέρης, Μπραμπίγια, Τασιούλης, Λίταινας, Πολέτο, Λουκάο.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων), Τίκας (Θεσπρωτίας)

Last modified onΣάββατο, 23 Φεβρουάριος 2019 17:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep