Του έσφιξε τη θηλιά

Χωρίς νικητή η αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Καραϊσκάκη (0-0), ένα αποτέλεσμα που αύξησε την πίεση στους γηπεδούχους που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντονες αποδοκαμασίες για Γράφα.

Όλα στο μηδέν. Τρίκαλα και Καραϊσκάκης Άρτας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στον μεταξύ τους αγώνα (0-0), που με εξαίρεση λίγα ξεσπάσματα κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Ο ΑΟΤ δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη νίκη του 2019 που θα τον έβαζε για τα καλά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Αρτας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, όμως με εξαίρεση μία προσπάθεια του Τζιώρα στο 2’ δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι παίκτες του Θωμά Γράφα έπαιζαν σαν υπνωτισμένοι στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης. Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να βελτιώνονται, έδειξαν ότι είναι κι αυτοί στο γήπεδο με ένα σουτ του Καπού στο 28’, ενώ μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Καπό (33’) και Συμελίδη (38’).

Πάντως το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μεγάλες ευκαιρίες για τον Καραϊσκάκη Άρτας. Στο 43' ο Ψιάνος είχε σουτ στο δοκάρι και στο 44’ ο Ταΐρης σταμάτησε με ωραία επέμβαση την προσπάθεια του Τζιώρα, που ήταν η μοναδική απειλή για την άμυνα του ΑΟΤ στα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι δραστήριοι και να ανησυχούν διαρκώς την άμυνα του Καραϊσκάκη. Μάλιστα, έχασαν και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 59’, όμως ο Στεφανάκος αρνήθηκε το γκολ στον Γκουγκούδη με εντυπωσιακό τρόπο. Μετά το 60’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις έντονες αποδοκιμασίες κατά του Θωμά Γράφα να ξεχωρίζουν, κάτι που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Άρτας αν ο Μπαντέ ήταν πιο προσεκτικός και δεν μπερδευόταν στο 92’, όταν και βρέθηκε απέναντι από τον Ταΐρη.

Έτσι, ο ΑΟΤ έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς μακριά από τις νίκες (τέσσερις σερί ισοπαλίες και μία ήττα), με αποτέλεσμα να παραμένει 14ος  ενώ η ομάδα της Άρτας έχασε σημαντική ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά από τις τελευταίες θέσεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 0-0

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63’ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (74’ Σισέ).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καπίας, Παντίδος, Χούσος, Ψιανός, Μασούρας, Βουκμίροβιτς (84’ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68’ Μπαντέ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 20:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep