Χόρεψε με... Λύρα στην Καλαμαριά

O Γιώργος Λύρας σημείωσε το γκολ της νίκης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. O Γιώργος Λύρας σημείωσε το γκολ της νίκης απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Αήττητος έφυγε με το τρίποντο από την Καλαμαριά με τον Γιώργο Λύρα να σημειώσει το χρυσό γκολ της νίκης (1-0) κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Σε ένα κακό παιχνίδι που έγινε σε άσχημο αγωνιστικό χώρο και δεν ευνοούσε το καλό παιχνίδι, ο Αήττητος Σπάτων κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Λύρας. Ο Απόλλων Πόντου παρατάχθηκε ενισχυμένος, αφού στην ενδεκάδα ήταν, τόσο ο Πάτας, όσο και ο Μπρίτο που «μετρούν» λίγες ημέρες στο ρόστερ και έτσι με νέα όπλα η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έψαχνε ακόμη ένα τρίποντο που θα την έφερνε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

Οι ευκαιρίες ήταν μετρημένες για τους ποδοσφαιριστές και τους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση κάτω από βροχή. Η αδυναμία του Απόλλωνα Πόντου να καθαρίσει το ματς έφερνε μοιραία το παιχνίδι να κρίνεται στο ένα γκολ και αυτό τελικά ήρθε από τον Αήττητο που ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τα τελευταία αποκτήματα, αφού υπήρχε πρόβλημα με τα δελτία τους. 

Τελικά οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Γιώργο Λύρα στο 58ο λεπτό με προσωπική του ενέργεια και αυτό έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα που έδωσε το τρίποντο στην ομάδα των Μεσογείων. Αυτή είναι η δεύτερη εκτός έδρας νίκη του Αήττητου, ο οποίος μετρά μόλις μια στην έδρα του, αυτή με τη Δόξα Δράμας, ενώ εκτός έχει φύγει με τρίποντο και από το γήπεδο του Αιγινιακού. 

 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-1 
ΓΚΟΛ: 58’ Λύρας
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης, Κυβελίδης (83’ Λουφάκης).                                  
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Τσέλιος, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Αφράτης, Αμπάρα, Λάμπρου, Κασνέτση, Σταματάκης, Λύρας (72’ Πλαβούκος- 89’ Τσαλάκου), Ταμπάκης (88’ Κατσέρης), Χατζηιωαννίδης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σωτηριάδης (Λασιθίου) 
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρίδης (Χίου), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 17:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep