Κολλημένοι στις ισοπαλίες

Ο Δημήτρης Καπός γλίτωσε τον ΑΟ Τρίκαλα από τα λαϊκά δικαστήρια, ισοφαρίζοντας (1-1) τον Απόλλωνα Λάρισας στο 90'+4'.

Έως το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Απόλλων Λάρισας κρατούσε στα χέρια του το τρίποντο - χρυσάφι στα Τρίκαλα. Ωστόσο, ο Δημήτρης Καπός γλίτωσε τον ΑΟΤ από τα... χειρότερα και λίγο πριν την εκπνοή διαμόρφωσε το 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και στο εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλύτερα στο γήπεδο, έδειξαν ότι είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα, αλλά εν τέλει έμειναν στην 3η διαδοχική ισοπαλία. Την 3η σερί ισοπαλία, όμως παραχώρησε και ο ΑΟΤ που βλέπει πλέον να ισοβαθμεί στη 13η θέση με τον Αήττητο Σπάτων και να απέχει δύο πόντους από τον Ηρόδοτο...

Ο ΑΟ Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο απείλησε μόνο από στατική φάση όταν στο 11' ο Πάνος αστόχησε με σουτ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκου. Όσο περνούσε η ώρα, όμως ο Απόλλων Λάρισας ανέβαζε ρυθμό και σιγά σιγά πήρε τον πλήρη έλεγχο. Οι Τασιούλης (17'), Πολέτο (27'), Μαρκολίνο (35') έφτασαν σε τελικές προσπάθειες, δείχνοντας τις αρετές των φιλοξενούμενων, οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν κλείστηκαν στα καρέ τους. Αποτέλεσμα της απόδοσης του ΑΟΤ στο πρώτο 45λεπτο ήταν να ακουστούν αποδοκιμασίες από τους οπαδούς.

Σημειωτέον ότι ο ΑΟΤ ξεκίνησε για πρώτη φορά με τους Ντιαλό, Μαρκόφσκι στο αρχικό σχήμα, αλλά στο 45' έχασε τραυματία τον αριστερό μπακ, Ντόση και ο Γκουγκούδης πήρε τη θέση του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα χάρη στην ποιότητα του Πολέτο και την ευστοχία του Γκουντρουμπή που είχε περάσει αλλαγή οκτώ λεπτά πριν. Το 0-1 άγχωσε ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους, αλλά ο Καπός στο 90'+4' κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Μαντζάρη και να χαρίσει στην ομάδα του έστω τον πόντο.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 90'+4' Καπός - 79' Γκουντρουμπής

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης (45' Γκουγκούδης), Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75' Λάσκαρης), Σμυρλής (80' Τσιμίκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος, Χατζής, Τασιούλης (90' Μπιμάι), Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο (71' Γκουντρουμπής), Πολέτο (81' Λίταινας), Λουκάο.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Παγούρας, Δελλής (Βοιωτίας)

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep