«Γεμάτη» ισοπαλία

Ισόπαλη 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Πόντου. Ισόπαλη 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του Αιγινιακού με τον Απόλλωνα Πόντου.

Αιγινιακός και Απόλλων Πόντου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά με δύο πέναλτι η ομάδα της Καλαμαριάς ισοφάρισε. 

Ο Αιγινιακός αναζητούσε στην αναμέτρηση με τον ελλιπέσταο Απόλλωνα Πόντου την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παρότι προηγήθηκε δύο φορές μέσα στο ματς στο «Γ. Παραλυκίδης» δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και αρκέστηκε στον βαθμό (2-2). Μέσα σε αυτή την κατάσταση, βέβαια, μάλλον πρέπει να νιώθει τυχερή η ομάδα της Καλαμαριάς, αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στο τέλος για να σημειώσουν τρίτο γκολ. 

Ο Κώστας Δούμτσιος ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους, αφού κατάφερε να στείλει δύο φορές την μπάλα στην εστία του Θεοδωρόπουλου, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Πουρτουλίδης με δύο εκτελέσεις πέναλτι έβαλε το όνομά του δύο φορές στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα το δεύτερο πέναλτι προήλθε από χτύπημα φάουλ του ίδιου και χέρι του Μαρκόφσκι, ενώ το πρώτο ήταν σε χέρι του Λάσκαρη μετά από σουτ του Σουντουρά. 

Ο Αιγινιακός προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με τον Δούμτσιο και με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο. Ο Απόλλων Πόντου έβγαλε προβλήματα, τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στις αντοχές αφού χρειάστηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές ο τεχνικός του, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πουρτουλίδης με πέναλτι ισοφάρισε (56'), ο Δούμτσιος με κεφαλιά έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της βόρειας Πιερίας στο 68ο λεπτό, ενώ το 2-2 ήρθε στο 75ο λεπτό πάλι με τον Πουρτουλίδη. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 2-2  
ΓΚΟΛ: 17' Δούμτσιος, 68' Δούμτσιος - 56' πεν. Πουρτουλίδης, 75' πεν. Πουρτουλίδης  
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (63' Ορφανίδης), Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς (78' Πιαστόπουλος), Δούμτσιος (84' Ζαννάκης).  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου (26' Δαλιανόπουλος), Σαμαράς, Σπόλιαριτς, Πουρτουλίδης, Δημητριάδης (35' Κύρκου), Καλαΐτζιδης, Σουντουρά, Κυβελίδης.  
ΔIAITHTHΣ: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)  
ΒOΗΘΟΙ: Κουβαλάκης (Δράμας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)  

            

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep