Επιτέλους τρίποντο

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, με 2-0 απέναντι στον Ηρόδοτο. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, με 2-0 απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός περίμενε τον «νεοφώτιστο» και συντοπίτη Ηρόδοτο για να σπάσει την κακοδαιμονία του και φτάσει στην πρώτη του νίκη (2-0).  

Χρειάστηκε να φτάσει στην 6η αγωνιστική του το πρωτάθλημα της Football League ώστε ο ΑΟΧ Κισσαμικός να βρει τον τρόπο να φτάσει στη νίκη και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο που τον ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το 2-0 με τον Ηρόδοτο ήρθε πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το αποτέλεσμα, αλλά και η εξέλιξη της αναμέτρησης, αφού η ομάδα των Χανίων είχε καλή επιθετική κίνηση και σουτ στην εστία, αλλά πάλι ήταν αρκετά φλύαρη και σημείωσε μόνο δύο τέρματα απέναντι στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού που κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Το άγχος του ΑΟΧ Κισσαμικού ήταν εμφανές στις τελικές προσπάθειες και χρειάστηκε να χάσει δύο ευκαιρίες πρώτα ο Ρίσκι πριν φτάσει στο γκολ στο 32ο λεπτό που έφερε ανάσες ανακούφισης στους ποδοσφαιριστές και τον πάγκο της ομάδας. Μόλις έξι λεπτά αργότερα (38') είχε δοκάρι ο Καραγιάννης σε σουτ, με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να φτάσουν στην επίτευξη του δεύτερου γκολ, παρά ο Ηρόδοτος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός στα Περιβόλια ήταν πιο ήρεμος και... σταμάτησε τελείως όταν ο Μασάδο του Ηροδότου έπεσε στο έδαφος και φάνηκε πως έχασε τις αισθήσεις του μετά από χτύπημα στο κεφάλι σε διεκδίκηση με τον Γκίνη μέσα στην περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού. Οι ποδοσφαιριστές πάγωσαν, όπως και όσοι έβλεπαν την αναμέτρηση από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Ο Βραζιλιάνος συνήλθε και όπως ήταν φυσικό ήταν από τους λίγους που δεν κατάλαβε τι συνέβη. Μάλιστα, δεν ήθελε να ανέβει στο φορεία, αλλά να βγει μόνος από τον αγωνιστικό χώρο και μερικά μέτρα μετά κατέρρευσε. Ούτε αυτό τον έκανε να συνέλθει και ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα παρά τις φωνές και τις παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα να τον κρατάνε σχεδόν στον πάγκο και τελικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Η συνέχεια ήταν φορτισμένη από το γεγονός, οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου δεν κατάφεραν να βρουν τρόπο για να απειλήσουν για την ισοφάριση και ήρθε αυτή τη φορά ο Σιμόν να κάνει το 2-0 στο 68ο λεπτό μετά από ασίστ του Ρίσκι, ο οποίος είχε δεχθεί την τελική πάσα από τον Σιμόν στο πρώτο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΟΧ ΚIΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 2-0  
ΓΚΟΛ: 32' Ρίσκι, 68' Σιμόν   
ΔΟΚΑΡΙ: 38' Καραγιάννης  
AOX KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος (46' Καραγεώργης), Τεγούσης, Γκίνη, Σιμόν (76' Αρναρέλλης), Σάλιακας, Καραγιάννης, Ρίσκι (69' Αποστολόπουλος).   
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης (88  Φουκαράκης), Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι, Κασαπάκης (62' Κοντογιάννης), Μάκο, Μασάδο (60' Κωνσταντινίδης), Σμυρλής.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Αν. Αττικής)  
ΒΟΗΘΟΙ: Γουρνιάς (Αν. Αττικής), Παγουρτζής (Πειραιά)  

 

 

  

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 01:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep