Ο Εργοτέλης το αφεντικό

O Εργοτέλης πέρασε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με νίκη από την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού. O Εργοτέλης πέρασε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με νίκη από την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Μεγάλη νίκη μέσα στα Χανιά για τον Εργοτέλη, ο οποίος επικράτησε 2-1 του αγνώριστου ΑΟΧ Κισσαμικού.

Ο Εργοτέλης πέρασε με σχετική ευκολία, όπως και πέρυσι από την έδρα του ΑΟΧ Κισσαμικού, επικράτησε 2-1 και με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς του πρωταθλήματος έκανε ιδανική αρχή και συνεχίζει. Από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε τις προθέσεις της η ομάδα του Ηρακλείου, έχασε ευκαιρίες και μόλις στο 14ο λεπτό έκανε το 1-0 με κεφαλιά του Μπάτζιου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπουρσέλη.  

Στη συνέχεια δεν υπήρξε ιδιαίτερη αντίδραση από τους γηπεδούχους, με τον Εργοτέλη να κάνει σαφώς πιο επικίνδυνες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά από τον Γιακούμπου με διαγώνιο σουτ στο 78ο λεπτό. 

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο ΑΟΧ Κισσαμικός ήταν να μειώσει το σκορ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με σουτ του Αρναρέλλη που χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω, αλλά ο διαιτητής έδειξε πως η μπάλα πέρασε την γραμμή παρότι ο βοηθός είχε παραμείνει στην θέση του. Με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κατοίκου έμειναν οι γηπεδούχοι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-2  
ΓΚΟΛ: 94' Αρναρέλλης - 14' Μπάτζιος, 78' Γιακούμπου    
ΚΟΚΚΙΝΗ: 81’ Καραγιάννης (2 κιτρ.)  
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (75' Τεγούσης), Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (55' Καραγιάννης), Σάλιακας, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (67' Αρναρέλλης).  
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπουτσάκης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουρσέλης (65' Λαμπάκης), Ιατρούδης (72' Σταθόπουλος), Έφορντ, Καπνίδης (58' Ροβίθης).  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατοίκος (Αθηνών)  
ΒΟΗΘΟΙ: Χρηστάκος (Πειραιά), Παγούρας (Βοιωτίας)  

  

  

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2018 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep