Διπλός... Πόντος στο Ηράκλειο

Ο Απόλλων Πόντου πήρε τη νίκη με 1-0 στο Παγκρήτιο απέναντι στον Ηρόδοτο και πλέον θα ζητήσει την πρόκριση στα επόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου. 

Η εμπειρία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου ήταν εκείνη που έκανε τη διαφορά στον αγώνα με τον Ηρόδοτο και έδωσε τη νίκη με 1-0 στην ομάδα της Καλαμαριάς απέναντι στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στο πρώτο ματς για τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έκαναν πολλές καθαρές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο, γλίτωσαν από ένα τετ α τετ του Σμυρλή στο 38ο λεπτό και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το 0-0. Στο δεύτερο μέρος, όμως, εκμεταλλεύθηκαν ένα λάθος της άμυνας του Ηροδότου και έφτασαν στο 1-0 χάρη στο πλασέ του Δημητριάδη. Από εκεί και πέρα δυσκόλεψαν τα δεδομένα για τους γηπεδούχους. Εξάλλου, στο 58ο λεπτό έμειναν πίσω στο σκορ και στο 63ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ορέστη Μάκο. 

Αυτό δεν επηρέασε τους τυπικά γηπεδούχους και είχαν ευκαιρίες για το 1-1 με αρκετά σουτ, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Στο 83ο λεπτό αποκαταστάθηκε η ισορροπία με την αποβολή του Καλαϊτζίδη. Εκτός από την κόκκινη κάρτα, ο Απόλλων Πόντου έχει να αντιμετωπίσει και τους τραυματισμούς που αποκόμισε από αυτό το ματς, αφού έφυγαν με προβλήματα τόσο ο Σουντουρά, όσο και ο Σπόλιαριτς. 

 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ   

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1 

ΓΚΟΛ: 58' Δημητριάδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 63' Μάκο - 83' Καλαϊτζίδης   

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Μπαλάφας, Αυγενικού (76' Κασαπάκης), Σμυρλής, Φραγκουλάκης (82' Μωραΐτης), Κωνσταντινίδης (71' Μασάδο), Μάκο, Κοντογιάννης. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Γεωργιάδης, Σουντουρά (56' Τσουμάνης), Σπόλιαριτς (90' Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης, Καλαϊτζίδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (82' Δαμουλάκης). 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κολυτάς (Λασιθίου)  ΒΟΗΘΟΙ: Αναστασάκης (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep