Πιο έτοιμος ο Εργοτέλης

Φιλική επικράτηση του Εργοτέλη με 2-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στο Παγκρήτιο.

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Εργοτέλης στη φιλική νίκη με 2-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού στο Παγκρήτιο. Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δημιούργησε φάσεις και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους Χανιώτες να απειλούν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Τα γκολ των «κιτρινόμαυρων» επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Στο 21’ ο Μπουτσάκης μετά από γύρισμα του Έφορντ πέτυχε το 1-0, με τον ΑΟΧ Κισσαμικό να διαμαρτύρεται επειδή σε εκείνη τη φάση χτύπησε ο Φαζός, αλλά δεν διακόπηκε το παιχνίδι. Στο 28’ οι Χανιώτες έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Αποστολόπουλο και στην εξέλιξη της φάσης ο Έφορντ έδωσε στον Τσέλιο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0. Στο 45’ προσπάθεια του Τσέλιου σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τις αρκετές αλλαγές των δύο προπονητών, με τους Σάλιακα, Ρίσκι να κάνουν ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «δελφίνια». Ο Φινλανδός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα κινητικός και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις την εστία του Εργοτέλη.

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης (46' Μπουρσέλης), Πάτας, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (46' Αντωνίου), Γιακούμπου, Έφορντ (77' Κουατέγκ), Καπνίδης (63' Σταθόπουλος).

AOΧ Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης (46' Παπαδόπουλος), Ζιούλης, Παπαχρήστος (46' Αρναούτογλου), Τόλι (46' Σάλιακας), Φαζός (46' Σισέ), Καντιμά (46' Σελινιωτάκης), Σιμόν (46' Τεγούσης), Γκίνη (70' Γκράχαμ), Αποστολόπουλος (46' Ρίσκι), Αρναρέλλης (75' Νικολούδης), Βρεττός (46' Καραγιάννης).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep