Σόου Κουσκουνά και επτάρα η Δόξα!

Η Δόξα Δράμας «πάτησε» τη Σπάρτη, πέντε γκολ ο Κουσκουνάς!

[googlead][/googlead]

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με τη Σπάρτη για την 33η και προτελευταία αγωνιστική. Οι βαθμολογικά αδιάφοροι «Μαυραετοί» συνέτριψαν 7-0 τους Λάκωνες, που είχαν ανέβει στη Δράμα με 13 παίκτες, εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες. Πέντε γκολ έβαλε ο Νίκος Κουσκουνάς, τα άλλα δύο οι Αρναρέλλης και Βαλλιάνος. 

Η Σπάρτη κινδυνεύει πια με άμεσο υποβιβασμό. Δεδομένα θα της αφαιρεθούν βαθμοί λόγω της επιτήρησης. Σε τριπλή ισοβαθμία με Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός παραμένει, αλλά και πάλι η επιτήρηση θα κρίνει την υπόθεση - σωτηρία.

Η Δόξα Δράμας ήταν καταφανέστατα ανώτερη από τη Σπάρτη. Στο πρώτο μέρος έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά έβαλε και τρία γκολ! Ο Νίκος Κουσκουνάς μέσα σε ένα δεκάλεπτο έβαλε τρία γκολ και απέδειξε γιατί τα τελευταία χρόνια είναι από τους πιο δεινούς σκόρερ αυτής της κατηγορίας. «Χτύπησε» στο 30', στο 31' και στο 40', απέναντι σε μια ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Κουσκουνάς έφτασε και σε τέταρτο γκολ, στο 58'. Οι Δραμινοί συνέχισαν να πιέζουν και για άλλα τέρματα, κάτι που κατάφεραν στο 81' με σουτ του Αρναρέλλη, ο οποίος νωρίτερα είχε χάσει μοναδικές ευκαιρίες.

Το σόουτ του Κουσκουνά συνεχίστηκε στο 84' με το πέμπτο προσωπικό του γκολ, ενώ το καλύτερο από τα υπόλοιπα μπήκε στο 88', όταν ο Βαλλιάνος από το ύψος της πλάγιας γραμμής και της γωνίας της περιοχής της Σπάρτης, έκανε τη σέντρα - σουτ και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα, για το τελικό 7-0.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 30', 31', 40', 58', 84' Κουσκουνάς, 81' Αρναρέλλης 88' Βαλλιάνος

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κ. Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (61' Παπαζούδης), Βαλλιάνος,Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά (67' Λίτσκας) Κάσες (11' Αρναρέλλης)

ΣΠΑΡΤΗ (Οικονόμου- Αποστολάκος): Τρακάκης (77' Μπακοδήμος), Σάββα, Τσιόφου, Γραικός, Βοσνακίδης (61′ Μπέζας), Κολτσίδας, Μουζακίτης, Κωστάκης, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Δοδοντσάκης.

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καμπούρης (Σερρών)

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2018 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep