Ανατροπή με... στυλ

Η Παναχαϊκή νίκησε 2-1 τη Σπάρτη στην Αγυιά, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

[googlead][/googlead]

Την έκτη της νίκη σε επτά ματς πανηγύρισε την Κυριακή (13/5) η Παναχαϊκή (υπολογίζονται και αυτές στα χαρτιά με Αχαρναϊκό και Βέροια). Οι Αχαιοί βρέθηκαν 1-0 πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Οι Λάκωνες, που προέρχονταν από τρία ματς δίχως ήττα, ηττήθηκαν από μια καλύτερη ομάδα και το σημαντικό γι' αυτούς ήταν ότι ηττήθηκαν ο Αιγινιακός και η Αναγέννηση Καρδίτσας, στην προσπάθεια για παραμονή.

Η Παναχαϊκή έπαιξε πολύ καλύτερα στο πρώτο μέρος, πίεζε για να σκοράρει, αλλά τελικά η λήξη του 45λέπτου τη βρήκε πίσω στο σκορ. Οι Αχαιοί κυκλοφορούσαν με ευκολία τη μπάλα και με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τον Κυνηγόπουλο από δεξιά, έφτασαν σε αρκετές τελικές. Μία από τις καλές στιγμές ήταν το δοκάρι του Μουστακόπουλου σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 30', ενώ ένα λεπτό νωρίτερα είχε προηγηθεί κεφαλιά του Φωτάκη που κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ο πολύπειρος χαφ ήταν εκτεθειμένος.

Η πρώτη φορά που απείλησε στο πρώτο μέρος η ομάδα της Λακωνίας ήταν στο 38', όταν το σουτ του Γουόρντεν πέρασε πάνω από το δοκάρι. Η δεύτερη ήταν το γκολ. Ο Τριανταφυλλάκος έκανε το γέμισμα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Λουμπαρδέας πήδηξε για κεφαλιά σε λάθος χρόνο, ο Φουρτάδο έκανε το κοντρόλ με το στήθος και πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας το 0-1.

Η Παναχαϊκή δεν το έβαλε κάτω και παίζοντας έξυπνα και με ωραίο τρόπο έφτασαν στην ανατροπή μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 61' ο Μωραΐτης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη έκανε το 1-1 και στο 64' έπειτα από φοβερή ενέργεια του Πολίμου από αριστερά, ο Μουστακόπουλος με πλασέ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στους Αχαιούς.

Μετά τα δύο της τέρματα η Παναχαϊκή συνέχισε να παίζει καλύτερα, έκανε καλή διαχείριση του αγώνα και έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 61' Μωραΐτης, 64 Μουστακόπουλος - 44' Φουρτάδο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (65' Πολυχρόνης), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Πλέγας, Μασούρας (58' Αποστολόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης (80' Αντωνακόπουλος).

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Δοδοντσάκης (55' Βοσνακίδης), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Γραικός (73' Δεινόπαπας), Καζβιρόπουλος (46' Μουζακίτης), Φουρτάδο, Γουόρντεν.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας), Τσιλίκας (Αιτ/νίας)

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 22:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep