Ξύπνησε σε λάθος χρόνο

Η Δόξα Δράμας πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλία με 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Η Δόξα Δράμας πέρασε με νίκη από τη Θεσσαλία με 3-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Η Δόξα Δράμας σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της με 3-1, αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη.

Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 η Δόξα Δράμας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Λάρισας και να περάσει νικηφόρα από την έδρα του, όπου η ομάδα της Θεσσαλίας μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης ήταν εκείνος που άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ για την ομάδα της Δράμας και στο 4ο λεπτό με σουτ έγραψε το 0-1. Ακολούθησε ένα πολύ καλό σουτ του Ριζογιάννη που κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα Παϊρτέρη, ο οποίος έσωσε πολλές φορές την εστία του.

Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας με προσωπικές ενέργειες, αλλά και ποιοτικά σουτ δημιουργούσαν ευκαιρίες που μπορούσαν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Αντί, όμως, να μεγαλώσει η απόσταση, ο Καρακατσάνης ήταν εκείνος που μπήκε στο ημίχρονο για να τονώσει την επίθεση και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να βάλει πάλι τον Απόλλωνα Λάρισας στο παιχνίδι στο 55ο λεπτό. Ο Κουσκουνάς τελείωσε το παιχνίδι στο 89ο λεπτό με ωραίο σουτ και ενώ είχε χάσει νωρίτερα αρκετές ευκαιρίες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-3

ΓΚΟΛ: 55' Καρακατσάνης - 4' Γουνδουλάκης, 27' Ριζογιάννης, 89’ Κουσκουνάς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Β. Ανδρέου, Σουλιώτης, Αγρόδημος, Μαυριάς, Χατζής, Κανούλας (60' Σουλίδης), Λίταινας (80’ Συράκος), Δημολιός (46' Καρακατσάνης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Βαλλιάνος, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Γουνδουλάκης (61’ Βιτλής), Μπαϊκαρά, Γεωργιάδης (71’ Στεφάνοβιτς), Ματσούκας (44' Μαρκόπουλος), Κουσκουνάς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κακριδής (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κεσίσογλου (Πέλλας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 19:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep