Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα «μπέρδεψε» η Καλλονή

Ο Γιώργος Μανούσος ηταν ο δημιουργός του γκολ που σημείωσε ο Ταραχούσκι και έφερε την πρώτη νίκη της Καλλονής στην διαδικασία των play off της Football League. Ο Γιώργος Μανούσος ηταν ο δημιουργός του γκολ που σημείωσε ο Ταραχούσκι και έφερε την πρώτη νίκη της Καλλονής στην διαδικασία των play off της Football League.

Η ομάδα της Λέσβου πήρε τους τρεις βαθμούς και πλέον όλοι είναι στο παιχνίδι της ανόδου δύο ματς πριν το τέλος των play off.

Η Καλλονή σημείωσε το πρώτο της γκολ στην διαδικασία των play off του πρωταθλήματος της Football League που ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα και να την κρατήσει στο παιχνίδι της ανόδου. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που υπήρχαν ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές, αλλά το γκολ του Ταραχούλσκι στο 32ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα της Καλλονής.

Η Καλλιθέα είχε δύναμη και ρυθμό, έψαξε το γκολ σε αρκετές φάσεις, αλλά δεν έχασε την μεγάλη ευκαιρία. Στην φάση του 83ου λεπτού που ο Ντιαλό μπήκε στην περιοχή υπό την πίεση του Κριπιντίρη δεν φαίνεται να υπάρχει πέναλτι, αφού ο επιθετικός της Καλλιθέας έπεσε όταν έχασε την μπάλα και ενώ υπήρχε επαφή σώμα και χέρια ανάμεσα στους δύο όταν άρχισε την προσπάθεια του έξω από την περιοχή.

Τώρα η Καλλιθέα θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή, ενώ η Καλλονή θα πάει στα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χατζόπουλος, Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανουσάκης (80' Βλαστέλλης), Μανούσος (86' Προβατίδης), Ταραχούλσκι (74' Ντο Σάντος)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Σταύρου, Καλτσάς (67' Ρουσάκης), Πρίπου, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης, Φαρινόλα (53' Ντιαλό), Μαρουκάκης (76' Ματσούκας)

Last modified onΚυριακή, 24 Ιούνιος 2012 21:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep