Από σίφουνας... κομπάρσος

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός προηγήθηκε στο πρώτο 45λεπτο 3-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε 26 λεπτά!

Ένα ακόμα τρελό παιχνίδι στη Football League... Ο ΑΟΧ Κισσαμικός έκανε περίπατο στο πρώτο 45λεπτο στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, σημείωσε τρία γκολ και στο δεύτερο τον ρόλο του... δαιμονισμένου πήρε η Αναγέννηση Καρδίτσας και μέσα σε 26 λεπτά μετέτρεψε το 0-3 σε 3-3!

Στο 22' και από σέντρα του Ξύδα ο Κωνσταντινόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι πήγαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-3. Ο Ξύδας στο 32' από ασίστ του Σάλιακα έκανε το 0-2 με σουτ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λέο με νέο σουτ νίκησε για 3η φορά τον Γκέκα.

Ο τεχνικός της ΑΣΑ, Γιώργος Βαζάκας ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 61' και δύο λεπτά μετά ο Σουντουρά σημείωσε το γκολ της τιμής για τους «κιτρινόμαυρους». Οι φιλοξενούμενοι δεν άκουσαν το καμπανάκι και στο 72' είδαν τη γηπεδούχο να μπαίνει για τα καλά στο ματς. Από φάουλ του Σταματάκη ο Τζέκος με κεφαλιά νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το 3-3 διαμόρφωσε ο Πλαβούκος στο 89' με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σουντουρά από τον Ζιούλη και έδωσε ελπίδες παραμονής στην ομάδα του. Το πέναλτι αυτό, μάλιστα, αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι

Όσο για τον ΑΟΧ Κισσαμικό; Στο πρώτο 45λεπτο έκανε ιστορικό ρεκόρ, σημειώνοντας για πρώτη φορά τρία τέρματα σε πρώτο 45λεπτο εκτός έδρας αγώνα και στο δεύτερο έγινε... έρμαιο στις ορέξεις μίας εκ των ουραγών του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την Παναχαϊκή...

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 3-3
Σκόρερ: 63' Σουντουρά, 72' Τζέκος, 89' Πλαβούκος - 22' (αυτ.) Κωνσταντινόπουλος, 32' Ξύδας, 45'+1' Λέο
Κόκκινη: 88' Ζιούλης (2η κίτρινη)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας (46' Κατσίκας), Καρρίκι (61' Καραγιάννης), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Θεοδωράκης, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Παπαευθυμίου (46' Ρουσσάκης).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Φουάσης, Ζιούλης, Σάλιακας (68' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (80' Βρεττός), Λέο (84' Νικόλτσης).

Διαιτητής: Λάμπρου (Εύβοιας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Παγούρας (Βοιωτίας)

Last modified onΤετάρτη, 25 Απρίλιος 2018 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep