Βαρετή ισοπαλία στην Καλαμαριά

Απόλλων Πόντου και Άρης έμειναν στο 0-0, σε ένα από τα πιο βαρετά παιχνίδια εφέτος.

[googlead][/googlead]

Δίχως νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Άρη, για την 27η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και οι «κίτρινοι» απέτυχαν να σκαρφαλώσουν ξανά στην πρώτη θέση. Η ομάδα της Καλαμαριάς, από τη μεριά της, έμεινε 12 ματς αήττητη.

Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στην Καλαμαριά. Κάτω του μετρίου. Ο Άρης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έκανε καμία τελική στο 45λεπτο. Την περισσότερη ώρα οι «κίτρινοι» έπαιζαν στο δικό τους μισό γήπεδο, αδυνατώντας να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και να απειλήσουν. Η μοναδική στιγμή κατά την οποία μπορεί κανείς να πει πως οι φιλοξενούμενοι ανάγκασαν τον Απόλλωνα να ανησυχήσει, ήταν στο 19', όταν η κεφαλιά του Πασά κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Καλαμαριάς μπορεί να είχε την υπεροχή, όχι όμως ότι και εκείνη έκανε κάτι εξαιρετικό στον αγωνιστικό χώρο. Είχε το σουτ του Συμελίδη στο 20' το οποίο μπλόκαρε ο Καντιμοίρης και κυκλοφορία μπάλας που δεν οδηγούσε... πουθενά.

Η πρώτη αξιόλογη φάση του δεύτερου μέρους καταγράφηκε στο 52', όταν από σέντρα του Αμαραντίδη από αριστερά, η κεφαλιά του Καλογέρη πέρασε πάνω από το δοκάρι. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά, καθώς είχε δει επιτέλους μια άξια αναφοράς ευκαιρία. Στο 62' ο Πλατέλλας βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν υπολόγισε σωστά και η κεφαλιά που επιχείρησε να κάνει, πέρασε άουτ. Στο 63' και στο 64' ο Γεωργιάδης απείλησε για τους γηπεδούχους με δύο σουτ, το ένα εκ των οποίων, το πρώτο, υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Καντιμοίρη, που έδιωξε κόρνερ.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι μέτριο. Πολύ αργός ρυθμός, οι ποδοσφαιριστές απέφευγαν να βάζουν τα πόδια στη... φωτιά. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένες με τη «λευκή ισοπαλία», σε ένα από τα χειρότερα εφετινά παιχνίδια της κατηγορίας. Στο 89' ο Σιρίλ Καλί αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 89' Καλί

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (94' Λιόνης), Συμελίδης, Ηλιάδης (79' Κυβελίδης), Βεργώνης, Καλογέρης, Χασομέρης (91' Καλαϊτζίδης), Καπίας.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν (80' Παυλίδης), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85' Ντούνης), Κάσσος (67' Διαμαντόπουλος), Πασάς, Πλατέλλας.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 22 Απρίλιος 2018 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep