Επαγγελματίας... Καραϊσκάκης

Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε ακόμη ένα τρίποντο και κερδίζει έδαφος στην βαθμολογία της Football League. Η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε ακόμη ένα τρίποντο και κερδίζει έδαφος στην βαθμολογία της Football League.

Νίκη με 1-0 απέναντι στην Καλλιθέα για την ομάδα της Άρτας που κρατά σταθερή στάση απέναντι σε όλες τις ομάδες που αναζητούν βαθμούς σωτηρίας.

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα ταξίδεψε στην Άρτα για να δώσει ακόμη ένα οριακό για το μέλλον της αγώνα απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης που θέλει απλά να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί και έτσι «μάζεψε» ακόμη ένα τρίποντο με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιάννη Λουκίνα. Στο +16, με ματς περισσότερο, βρίσκονται οι «πράσινοι» από τη ζώνη σωτηρίας και έχουν «κλειδώσει» τον στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγωνιστικά τουλάχιστον δείχνουν ότι δεν μπορούν να σώσουν την παρτίδα.

Η αθηναϊκή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι του Νίκου Παντέλη στον πάγκο της είχε αρκετές αλλαγές στο σχήμα της, αλλά δεν μπόρεσε να μπει με ενθουσιασμό στην αναμέτρηση και δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους. Οι χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο αφορούσαν κυρίως σουτ εντός και εκτός περιοχής για τους «πράσινους», ενώ η Καλλιθέα προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στην εστία της και στη συνέχεια να ψάξει κάτι καλύτερο.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο, στο 43ο λεπτό, ο Γιάννης Λουκίνας ήταν εκείνος που σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από ιδανική σέντρα του Ψιάνου. Με το γκολ πλέον στην «πλάτη», η ομάδα της Καλλιθέας μπήκε με δύο αλλαγές για το δεύτερο ημίχρονο και οι Ταμπάκης – Παυλής προσπάθησαν να αλλάξουν τους συσχετισμούς στη μεσαία γραμμή.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας, όμως, ήταν εκείνος που συνέχισε να έχει πιο καλή παρουσία και να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι ευκαιρίες ήταν περιορισμένες. Η Καλλιθέα είχε απλά κάποια σουτ, ενώ η ομάδα της Άρτας προσπάθησε κυρίως στα τελευταία λεπτά να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και το εύθραυστο 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-0 
ΓΚΟΛ: 43' Λουκίνας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μακρίδης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος (64' Κόλλινς), Ψιάνος (84’ Κουσίδης), Ρανγκέλοφ (40' Κυριάκης), Δημητριάδης, Λουκίνας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι (77' Γλυνός), Καντέ, Μίγγος (46' Ταμπάκης), Μάκο (46' Παυλής), Χοτζάλι, Ταλέντο, Γκέτσι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μανάσης (Τρικάλων), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep