Ο νόμος της Παναχαϊκής

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης άνοιξε πάλι τον δρόμο για τη νίκη της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης άνοιξε πάλι τον δρόμο για τη νίκη της Παναχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα.

Πέρασε από το Αίγιο η ομάδα της Πάτρας πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 2-1.

[googlead][/googlead]

Αφεντικό στα τοπικά ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο αναδείχθηκε η Παναχαϊκή στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, αφού μετά τη νίκη με 2-0 μέσα στην Πάτρα, πήρε τους τρεις βαθμούς και στο Αίγιο με νίκη 2-1.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Παναχαϊκή έδειξε τις προθέσεις της και μόλις στο 2ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μωραΐτη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύθηκε απόλυτα το γύρισμα του Πολυχρόνη και άνοιξε το σκορ νωρίς για τους Πατρινούς. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με αρκετή πίεση από τους φιλοξενούμενους και τον Παναιγιάλειο να μην μπορεί εύκολα να απαντήσει. Στο 39ο λεπτό, ο Αργυρόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του με ωραίο σουτ έπειτα από την επιστροφή της μπάλας από το δοκάρι του Μωραΐτη.

Με την ασφάλεια των δύο γκολ, η φιλοξενούμενη έριξε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνέβαλαν, τόσο οι απουσίες που είχε από τραυματισμούς, όσο και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές στις οποίες είχε υποχρεωθεί στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, αλλά οι λίγες αξιόπιστες λύσεις που υπάρχουν στην ενδεκάδα του Πέτρου Δημητρίου δεν βρήκαν τρόπο και χώρο για να το καταφέρουν. Στο τέλος, όμως, ήρθε το πέναλτι που κέρδισε ο Κάναλς από τον Αντωνακόπουλο και ο Σταματής μείωσε σε 2-1 στο 89ο λεπτό. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι δοκίμασαν κάποια γεμίσματα που δεν έφεραν αποτέλεσμα και τελικά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής θα φύγουν για τις γιορτές με ακόμη ένα τρίποντο στις αποσκευές τους.

Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος έχασε και άλλο έδαφος σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να του προσθέσει «απροσδόκητους» βαθμούς. Βρίσκεται στο -7 από τη ζώνη σωτηρίας και το έργο του θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο εάν του αφαιρεθούν βαθμοί για την αποτυχία - σε πρώτο βαθμό - να περάσει τη διαδικασία επιτήρησης. Οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται στην 3η θέση, έχοντας απόσταση επτά πόντων από τους διώκτες τους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1-2
ΓΚΟΛ: 89' πεν. Σταματής - 6' Ελευθεριάδης, 40' Αργυρόπουλος
ΔΟΚΑΡΙ: 2', 39' Μωραΐτης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας (56' Κάναλς), Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζανουλίνος (46' Χαρίτος), Αγιούποφ (72' Κόκκορης), Ζαφειράκης, Σκαρτσίλας, Σταματής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μακρυδημήτρης (18' Αποστολόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος (15' Πλέγας), Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος (76' Αντωνακόπουλος), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Σκορδίλης (Κέρκυρας)

Last modified onΣάββατο, 07 Απρίλιος 2018 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep