Κόλαση – Παράδεισος σε 90’

O Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-3 της Καλλιθέας στο Αλκαζάρ. O Απόλλων Λάρισας επικράτησε με 4-3 της Καλλιθέας στο Αλκαζάρ.

Απόλλων Λάρισας και Καλλιθέα πέρασαν πολλές φορές από τη μια όχθη στην άλλη μέχρι να «επικυρωθεί» το 4-3 υπέρ της θεσσαλικής ομάδας.

[googlead][/googlead]

Πολύ κοντά στη πρώτη της εκτός έδρας νίκη έφτασε η Καλλιθέα που προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχορνο μέσα στο Αλκαζάρ του Απόλλωνα Λάρισας, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-3. Τα επτά γκολ προσέφεραν πολλές συγκινήσεις και στους δύο αντιπάλους, με την ομάδα της Καλλιθέας να έχει ως σκόρερ τον Ορέστη Μάκο με δύο γκολ και την ομάδα της Λάρισας τον Δημήτρη Μαυριά που απάντησε με άλλα δύο.

Η διακύμανση του σκορ έδωσε την ελπίδα στην Καλλιθέα πως θα μπορέσει να πάρει την πρώτη της νίκη μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η άμυνα της που συνήθως δεν δέχεται πάνω από ένα γκολ... νικήθηκε τέσσερις φορές και δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα τρία γκολ που σημείωσε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν η επιθετική της γραμμή.

Ο Ορέστης Μάκο άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, αφού πρώτα είχε δείξει τις προθέσεις του με το δοκάρι στο 5ο λεπτό. Η απάντηση του Μαυριά στο 39ο λεπτό για το 1-1 δεν «κράτησε» για πολύ, αφού ο Ζυγκερίδης έδωσε πάλι το προβάδισμα στην αθηναϊκή ομάδα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ορέστης Μάκο έκανε το 3-1 και αυτό που έπρεπε να κάνουν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν να διατηρήσουν αυτό το προβάδισμα, κάτι που δεν συνέβη, αφού δέχθηκαν τρία τέρματα και έχασαν τελικά το παιχνίδι.

Πάντως έχουν μάλλον δικαιολογημένα παράπονα για μαρκάρισμα πάνω στο Ζυγκερίδη στο 83ο λεπτό, όταν το σκορ ήταν 3-3. Οι Καρακατσάνης (57’), Κανούλας (64’), και Μαυριάς (88΄) υπέγραψαν τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 4-3

ΓΚΟΛ: 39',88' Μαυριάς, 57' Καρακατσάνης, 64' Κανούλας - 18',45' Μάκο, 40' Ζυγκερίδης

ΔΟΚΑΡΙ: 5' Μάκο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Χαραλαμπόπουλος (57' Σκούπρας), Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ε. Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας, Τσιλούλης (76’ Λίταινας), Καρακατσάνης (87' Συράκος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Βασιλείου, Καντέ, Μάκο (64' Χοτζάλι), Σμυρλής (15' Ζυγκερίδης), Πολίντορο, Ταλέντο, Παυλής (73’ Ταμπάκης), Τσατσόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Φωτιάς (Πέλλας) ΒΟΗΘΟΙ: Δεμερτζής (Πέλλας), Δημητριάδης (Θράκης)

Last modified onΣάββατο, 07 Απρίλιος 2018 21:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep