Πασάς στα… Χανιά

Εκπληκτικό παιχνίδι στα Περιβόλια, με τον Άρη να επικρατεί 3-2 του ΑΟΧ Κισσαμικού χάρη στο γκολ της «χρυσής αλλαγής» του Δημήτρη Σπανού, Γιάννη Πασά στο φινάλε. «Μονομαχία» Λέο - Διαμαντόπουλου που σημείωσαν από δύο τέρματα.

[googlead][/googlead]

Έναν ακόμα... σκόπελο στην πορεία προς τη Super League ξεπέρασε ο Άρης, ο οποίος έφυγε νικητής από τα Περιβόλια επικρατώντας 3-2 του ΑΟΧ Κισσαμικού σε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν στην Football League. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού τα βρήκε σκούρα, ωστόσο, η λύση ήρθε από τον πάγκο, με τον Γιάννη Πασά να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 85’. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί απέδειξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι πως η πορεία τους μέχρι στιγμής μόνο τυχαία δεν είναι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η «μονομαχία» των Λέο, Διαμαντόπουλου, οι οποίοι σημείωσαν από δύο τέρματα.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να μπαίνουν επιφυλακτικές στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως λόγω της βροχής, έστω και αν το τερέν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση (μετά το 10λεπτο ο καιρός ήταν εξαιρετικός). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 4-4-2, ενώ ο Δημήτρης Σπανός έμεινε πιστός στο 4-2-3-1, με τον Πλατέλλα σε ρόλο δημιουργού μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ και όχι σε μία από τις δύο πτέρυγες όπου αγωνίζεται ως επί το πλείστον.

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός ουσιαστικά στην πρώτη του επίσκεψη ευτύχησε να προηγηθεί, όταν στο 17’ ο Λέο άνοιξε το σκορ σε μια φάση που η άμυνα του Άρη δεν λειτούργησε σωστά. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, πήραν μέτρα στο γήπεδο και έφεραν άμεσα το παιχνίδι στα ίσα με το εκπληκτικό γκολ του Διαμαντόπουλου στο 25’. Μάλιστα κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν και πάλι ο Διαμαντόπουλος στο 43’ νίκησε τον Λαζαρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης κυριάρχησε απόλυτα μέχρι το 60’ και είχε τεράστια ευκαιρία με τον Ντούνη στο 51’. Ωστόσο το τρίτο γκολ που αναζητούσε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, όχι μόνο δεν ήρθε, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 62’ και πάλι με «δράστη» τον Λέο μετά από εξαιρετική ενέργεια του Ξύδα.

Μετά το 2-2 το παιχνίδι… άνοιξε πολύ και αυτό μάλλον ευνόησε τους γηπεδούχους που βρήκαν χώρους να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα των επιθετικών τους, με τον Αποστολίδη στο 81’ να χάνει σημαντική ευκαιρία. Με το ματς σε μια... κλωστή τον τελευταίο λόγο είχε Πασάς, ο οποίος στο 85’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς διεύρυναν το αήττητο σερί τους, εκτόξευσαν τη διαφορά από την 3η θέση στους 10 πόντους (η Παναχαϊκή αγωνίζεται την Κυριακή) και βρίσκονται με το... 1,5 πόδι στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Τρίτη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που υποχώρησε κι άλλο στη βαθμολογία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 17’, 62’ Λέο- 25’, 43’ Διαμαντόπουλος, 85’ Πασάς

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης (57’ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (78’ Αποστολίδης), Ξύδας, Λέο.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος (75’ Κανακούδης), Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81’ Μπαργκάν), Κάσσος (60’ Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Μάρτιος 2018 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep