Με εκτελεστή... Κανούλα

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Σπάρτη χάρη στα δύο γκολ του Θανάση Κανούλα.

[googlead][/googlead]

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε κανείς, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (2-0) στο Αλκαζάρ απέναντι στη γεμάτη προβλήματα και χωρίς προπονητή, Σπάρτη που θα πρέπει να διαχειριστεί όσα έχουν γίνει στο εσωτερικό της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Θανάσης Κανούλας ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αφού με δύο τα δύο τέρματα του κατάφερε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Αρχικά ο επιθετικός των Θεσσαλών άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με σουτ και έβγαλε το άγχος από πολύ νωρίς, ενώ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (55’) ήρθε και το δεύτερο τέρμα, ώστε να δώσει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του, απέναντι στην ομάδα της Λακωνίας που απείλησε σε ελάχιστες στιγμές της αναμέτρησης.

Οι Θεσσαλοί με τη νίκη τους αυτή βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με τον ΑΟΧ Κισσαμικό και τη Δόξα Δράμας, ενώ η Σπάρτη, η οποία γνώρισε την 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα καλείται να ξυπνήσει για να μη δει τη διαφορά από τις θέσεις σωτηρίας να μειώνεται επικίνδυνα...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ 2-0
ΓΚΟΛ: 7', 55' Κανούλας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Δημολιός, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (88' Γαρυφαλλόπουλος), Σουλίδης (62' Καρακατσάνης), Τσιλούλης (75' Κακάμης)

ΣΠΑΡΤΗ (Γιώργος Πολυμενέας): Μακρυωνίτης, Σάββα (60' Μπέλης), Βοσνακίδης, Ζουλιώτης, Ράνος, Καζβιρόπουλος (72’ Γουόρντεν), Τσιμότζι, Παναγιώτου, Μπουζούκης (60' Νιάρος), Σανδραβέλης, Φουρτάδο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Μανασής (Τρικάλων)

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2018 03:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep