Σα να μην έφυγε ποτέ!

Ο Πάτρικ Βουό έδειξε τον δρόμο για την επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες (3-0) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας.

[googlead][/googlead]

Στις 11 Ιουνίου 2017 ο Πάτρικ Βουό είχε αποχαιρετήσει τον ΟΦΗ με χατ τρικ απέναντι στον Αιγινιακό στην αυλαία του πρωταθλήματος. Περίπου οκτώ μήνες μετά ο φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού πήρε φανέλα βασικού στην επιστροφή του στο «Γεντί Κουλέ». Πόσο χρειάστηκε για να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα; Εννέα λεπτά! Ο 30χρονος άνοιξε το σκορ για τους Κρητικούς απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας και έδειξε το δρόμο για την επιστροφή στις επιτυχίες (3-0).

Οι «μελανόλευκοι» έφτασαν σχετικά εύκολα στο 3-0 απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε «φρενάρει» προηγουμένως Άρη και Δόξα Δράμας. Έτσι, η διαφορά από τη 2η Παναχαϊκή μειώθηκε στο τρίποντο, ενώ η απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων την προσεχή αγωνιστική δίνει τη δυνατότητα στους νεοαποκτηθέντες να προσαρμοστούν.

Μόλις στο 9', λοιπόν και από ενέργεια του Παπαστεριανού ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την ασίστ για τον Βουό και αυτός με προβολή άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις και ο ΟΦΗ πέτυχε τον στόχο του, που ήταν ένα δεύτερο τέρμα, στο 33'. Ο Δημήτρης Μάνος μετά από ωραία ατομική ενέργεια σέντραρε από δεξιά και ο Κουτσιανικούλης με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 48' ο Μάνος είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν σε σουτ που επιχείρησε, η μπάλα κόντραρε, αλλά έφυγε κόρνερ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο επιθετικός του ΟΦΗ είχε ενοχλήσεις και η συμμετοχή του ήταν αμφίβολη στο ματς...

Στο 54' ο Χούσος δεν μπόρεσε από ευνοϊκή θέση να πλασάρει εύστοχα τον Στρέζο και η απάντηση ήρθε ένα λεπτό μετά με άστοχο σουτ του Μάνου. Στο 61' ο ρέφερι λανθασμένα έδειξε έμμεσο υπέρ του ΟΦΗ όταν ο Θεολόγου στην προσπάθειά του να κοντρολάρει, έστειλε τη μπάλα προς τα πίσω και ο Μέλκας μπλόκαρε. Ο Ποτουρίδης, όμως δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Θεολόγου, αλλά ο Βοιωτός διαιτητής το θεώρησε ακούσιο.

ΟΦΗ συνέχιζε να έχει τον έλεγχο και να ψάχνει ένα τρίτο γκολ. Από ποιον ήρθε αυτό; Από ποιον άλλον, τον Δημήτρη Μάνο. Από πάσα του Κουτσιανικούλη στο όριο της περιοχής, ο επιθετικός των Κρητικών πήρε τη μπάλα από θέση αριστερά και με εκπληκτικό σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μέλκα και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 10 τέρματα! Έτσι, για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η ομάδα του Ηρακλείου σημείωσε τρία τέρματα στο «Γεντί Κουλέ».

Οι γηπεδούχοι, βέβαια, είδαν τους Κομεσίδη, Μάνο να παίρνουν κίτρινες κάρτες, αλλά αμφότεροι θα εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στον Αχαρναϊκό την προσεχή αγωνιστική. Ντεμπούτο πλην του Βουό έκανε και στόπερ, Νίκος Βαφέας και ο επιθετικός, Θανάσης Τοπούζης για τους γηπεδούχους. Ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο νεοαποκτηθείς επιθετικός του Καραϊσκάκη, Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 9' Βουό, 33' Κουτσιανικούλης, 74' Μάνος

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ποτουρίδης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Παπαστεριανός (82' Βαφέας), Μαχαίρας, Πουρτουλίδης (59' Τοπούζης), Κουτσιανικούλης, Μάνος (75' Παπατόλιος), Βουό.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Κόλλινς, Μακρής, Χούσος (54' Κουσίδης), Κυριάκης, Μακρίδης (46' Ρανγκέλοφ), Λουκίνας (66' Ευαγγέλου).

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Μαρνέζος (Χανίων)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 01 Φεβρουάριος 2018 18:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep