Νίκη... παραμονής η ΑΣΑ

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκαμψε την αντίσταση της Καλλιθέας (2-1) και διεύρυνε το εντός έδρας αήττητο σερί. Φωνάζουν δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι.

[googlead][/googlead]

Διαφορά από τις θέσεις του υποβιβασμού χτίζει πλέον η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η θεσσαλική ομάδα μπορεί να δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά στο γήπεδό της, όμως ανέτρεψε τη σε βάρος της κατάσταση και με το τρίποντο (2-1) που πανηγύρισε απομακρύνθηκε 8 πόντους από τη ζώνη. Στο -3 από τις θέσεις σωτηρίας η Καλλιθέα, που πάλεψε το ματς, έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και φωνάζει δικαιολογημένα για ένα ακυρωθέν γκολ.

Η αθηναϊκή ομάδα έγινε η πρώτη που βρήκε δίχτυα στην έδρα της Αναγέννησης στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο 14' από εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή ο Σμυρλής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και σταμάτησε στα 488 αγωνιστικά λεπτά το σερί απαραβίαστης εστίας της ΑΣΑ.

Παρόλα αυτά η απάντηση από τη θεσσαλική ομάδα ήρθε άμεσα και πριν συμπληρωθούν 30 λεπτά είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Ο Σουντουρά στο 23' έφερε το ματς στα ίσα και στο 27' ο Σταματάκης με πέναλτι (χέρι του Πολίντορο σε σέντρα του Καρρίκι) έβαλε την Αναγέννηση σε θέση οδηγού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ κράτησε μακριά από την εστία της τους όποιους κινδύνους, με εξαίρεση ένα φοβερό σουτ του Σμυρλή στο 65'. Ωστόσο, ο αρχηγός της Καλλιθέας δεν μπόρεσε να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα. Η πίεση των φιλοξενούμενων όσο περνούσε ο χρόνος αυξανόταν, αλλά στο 87' ακυρώθηκε γκολ του Γκέτσι ως οφσάιντ, με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 23' Σουντουρά, 27' (πέν.) Σταματάκης - 14' Σμυρλής

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (71' Μπούσδρας), Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (82' Λεφίδης), Κονέ, Πλαβούκος, Ντάγκρας (63' Πλούμης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Καντέ, Ντιακιτέ, Ζεζάι, Συριόπουλος, Πολίντορο (46' Γλυνός), Παπαγγελής, Χοτζάλι (64' Γκέτσι), Μίγγος, Σμυρλής, Τσατσόπουλος (82' Ταμπάκης).

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Αϊναλής, Φράγιος (Μακεδονίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 31 Ιανουάριος 2018 18:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep