Πλήρωσε τα δοκάρια ο ΟΦΗ

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ, που είχε τρία δοκάρια στο Αλκαζάρ.

[googlead][/googlead]

Το σερί των τεσσάρων νικών του ΟΦΗ στη Football League έλαβε τέλος. Η ομάδα του Ηρακλείου τέθηκε αντιμέτωπη στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα Λάρισας, για την 13η αγωνιστική της Football League, και έχασε 1-0. Οι Θεσσαλοί πήραν βαθμολογική ανάσα και επέστρεψαν στις νίκες μετά την 20ή Δεκεμβρίου, όταν στην έδρα τους είχαν επικρατήσει 3-2 του Εργοτέλη. Ντεμπούτο για τους Κρητικούς έκαναν οι Ντίνας, Αργυρόπουλος και Μαχαίρας.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν αισθητά να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος οι άξιες αναφοράς ευκαιρίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε είναι οι δύο ευκαιρίες του Απόλλωνα Λάρισας στο 26' και στο 27' με τον Μαυριά, αλλά και η φοβερή φάση του ΟΦΗ στο 45'+1', όταν ο Κοιλιάρας από θέση βολής έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι, έπειτα από παλικαρίσια προσπάθεια και γύρισμα του Μάνου από δεξιά. Κατά τα άλλα, ένα μοιρασμένο 45λεπτο, χωρίς πολλές συγκινήσεις.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή φάση. Ο Ποτουρίδης εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση με το αριστερό, στο 47', και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε πολύ καλύτερα τη μπάλα σε σχέση με το πρώτο μισό και στο 58' έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Πουρτουλίδης βρέθηκε απέναντι στον Παϊτέρη, αλλά ο γκολκίπερ των Λαρισαίων έδιωξε σε κόρνερ. Στο 67' ο Νάστος των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να αποβληθεί, μετά το σκληρό μαρκάρισμα στον Τσιλούλη, αλλά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη από τον Μπλούνα (Φθιώτιδας).

Λίγο αργότερα ο αρχηγός του ΟΦΗ έγινε αλλαγή και ο Μαχαίρας που τον αντικατέστησε έκανε ντεμπούτο. Η ομάδα του Ηρακλείου σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 78', όταν το δυνατό σουτ του Μάνου προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο μετά από εκείνο του Ποτουρίδη. Και αφού η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχανε τις ευκαιρίες, το πλήρωσε. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 84', ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Βαγγέλη Ανδρέου, έπειτα από κόρνερ του Μαυριά και πρώτη κεφαλιά του Παπαζαχαρία (1-0).

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 84' Β. Ανδρέου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγροδήμος, Χατζής, Μαυριάς (85' Γ. Ανδρέου), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61' Κανούλας), Ιβανίδης (79' Συράκος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Φαζός (46' Πουρτουλίδης), Κοιλιάρας (81' Αργυρόπουλος), Ποτουρίδης, Νάστος (72' Μαχαίρας), Παπαστεριανός, Μπολάκης, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Μάνος.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 28 Ιανουάριος 2018 16:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep