Δούλεψε η άμυνα της Σπάρτης

Στο 0-0 έμειναν Εργοτέλης και Σπάρτη στο Ηράκλειο. Στο 0-0 έμειναν Εργοτέλης και Σπάρτη στο Ηράκλειο.

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Λακωνίας που έκλεισε τους διαδρόμους και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Κρητικούς.

[googlead][/googlead]

Στο 0-0 έμεινε με αντίπαλο τη Σπάρτη ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο και παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Κρήτης είχε την ευκαιρία να συνεχίσει την αντεπίθεσή της μετά το τρίποντο στα χαρτιά και την εκτός έδρας επικράτηση στη Βέροια με 2-0, αλλά η αντίστοιχη της Λακωνίας με σωστή τακτική δεν άφησε να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνά της και πήρε σχετικά εύκολα τον βαθμό.

Ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπρουσέλη (4') και τον Κάιπερς (5'), αλλά η επιθετική του ενέργεια σταμάτησε κάπου εκεί. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανοίξει διαδρόμους και να βρει χώρους από τα πλάγια, όμως δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Το δοκάρι του Μπουρσέλη στο 71ο λεπτό και το διώξιμο του Οικονομόπουλου πάνω στην γραμμή σε σουτ του Κάιπερς στο 39ο λεπτό ήταν οι κυριότερες ευκαιρίες που κατέγραψε η γηπεδούχος στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης.

Η κατοχή της μπάλας ήταν με την πλευρά των Κρητικών, με τη Σπάρτη να μην έχει μεγάλη ευκαιρία στο ματς και να έχει ως απόλυτο πλάνο να σταματήσει τον αντίπαλό της, κάτι που κατάφερε με το 0-0. Έτσι, δεν μπόρεσε να πιάσει τον ΑΟ Τρίκαλα στην 4η θέση και αν η Παναχαϊκή επικρατήσει την Κυριακή (28/01) της Βέροιας, τότε θα βλέπει τη 2η θέση από απόσταση 9 βαθμών...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΣΠΑΡΤΗ 0-0

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής (72' Αγγελόπουλος), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Ν' Ντιαγιέ (82' Ιατρούδης), Κάιπερς, Σταματάκος (75' Ροβίθης), Μπούζας.

ΣΠΑΡΤΗ (Θωμάς Γράφας): Γιακουμής, Γραικός, Νιάρος, Βοσνακίδης, Οικονομόπουλος, Τζιμότζι (55' Κατσίκης, 74' Γουόρντεν), Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Ράνος, Μπαρέττας (86' Δοδοντσάκης), Ράντι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαραβίνος (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Δουλγεράκης, Κάλλης (Αν. Αττικής)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Ιανουάριος 2018 02:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep