Τον «καθάρισε» από το πρώτο

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Πόντου, που έπαιζε με δέκα από το 35'.

[googlead][/googlead]

Την όγδοη νίκη του σε δέκα παιχνίδια κατέκτησε ο Άρης, ο οποίος στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Πόντου επικράτησε με 2-0.

Το πρώτο μέρος είχε ένταση, από τη στιγμή που ο διαιτητής Κυρίτσης έδειξε κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) στον Γεωργιάδη, επειδή εκτέλεσε φάουλ χωρίς να έχει σφυρίξει. Οι παίκτες του Απόλλωνα την... έπεσαν στον ρέφερι και ακολούθησε χαμός. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, για διαμαρτυρία. Βέβαια, από την τηλεοπτική κάλυψη ακούστηκε σφύριγμα, αλλά ο ρέφερι έδειξε κάρτα στον αμυντικό του Απόλλωνα Πόντου εν μέσω έντονων φωνών.

Ο Άρης είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ στο 14', με σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή. Υπήρξαν διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για οφσάιντ (παίκτης του Άρη παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Λόπεθ), ενώ το ριπλέι έδειξε ότι στο σουτ του Πλατέλλα η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Με παίκτη παραπάνω η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήθελε να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο 45λεπτο και κατάφερε να σκοράρει ξανά στο 45', με κοντινό σουτ του Ντούνη, αφού πρώτα ο Καλί δεν κατέστη εφικτό να απομακρύνει.

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» έκαναν σωστή διαχείριση, δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα, αντιθέτως αυτοί έφτασαν πιο κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Αυτό δεν ήρθε κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του Λόπεθ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Ντούνης (84' Μαραγκός), Πλατέλλας, Πασάς (54' Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (72' Κάσσος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης (82' Καπίας), Καλογέρης, Λιόνης (57' Ν' Λουντούλου), Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (72' Γκουγκούδης).

Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Τζιώτζιος (Θράκης)

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 08 Ιανουάριος 2018 01:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep