Άντεξε με δέκα η Παναχαϊκή

Ο Απόλλων Πόντου έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή, παρότι έπαιζε από το 7' με παίκτη παραπάνω.

[googlead][/googlead]

Η Παναχαϊκή συνεχίζει να αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία η πορεία της στη Football League. Στο παιχνίδι της Τετάρτης (20/12) με τον Απόλλωνα Πόντου για την 9η αγωνιστική έφυγε με τον βαθμό (0-0) από την Καλαμαριά, αν και έπαιζε από το 7ο λεπτό με παίκτη λιγότερο.

Σε εκείνο το λεπτό ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς χρησιμοποίησε το χέρι για να σταματήσει την προσπάθεια του Χασομέρη, σύμφωνα με τον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα. Αναπροσάρμοσε τα σχέδιά του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, περνώντας εκτός τον επιθετικό Σπανό και βάζοντας στο παιχνίδι τον Βασίλη Σούλη, που έκανε ντεμπούτο εφέτος, αλλά και ντεμπούτο στη Football League.

Οι γηπεδούχοι είχαν διαρκώς τη μπάλα στην κατοχή τους, πίεζαν, αλλά γκολ δεν έβαλαν ποτέ. Μάλιστα η Παναχαϊκή έχασε σπουδαία ευκαιρία να "κλέψει" το τρίποντο, αλλά ο Λόπεθ στο 70' "έβγαλε" το σουτ του Ελευθεριάδη.

Η ομάδα της Καλαμαριάς είχε και αυτή δύο καλές ευκαιρίες. Η μία στο 73' με το γυριστό του Καλί που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι και η άλλη στο 79', όταν το πλασέ του Κυβελίδη προσέκρουσε στο οριζόντιο. Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα Πόντου να έχει 78% ποσοστό κατοχής μπάλας, έναντι 22% της Παναχαϊκής. Οι γηπεδούχοι κατέγραψαν 131 τελικές, ενώ η Παναχαϊκή είχε 3.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Γ. Καλαϊτζίδης, Λιόνης (77' Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (51' Σωτηράκος), Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Σπανός (10' Σούλης), Ελευθεριάδης (84' Αποστολόπουλος).

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών) Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Καρακώστας (Λάρισας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep