Δεύτερη γκέλα ο Άρης

Ο Παναιγιάλειος κράτησε τον Άρη στο 0-0, ενώ θα μπορούσε ακόμα και να επικρατήσει.

[googlead][/googlead]

Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια βαθμών στη Football League, με το 0-0 στο Κλ. Βικελίδης. Δεύτερη διαδοχική "στροφή" που οι Θεσσαλονικείς αδυνατούν να φτάσουν σε τρίποντο. Αυτή τη φορά για την 9η αγωνιστική ο Παναιγιάλειος κράτησε τους "κίτρινους" στη λευκή ισοπαλία, παίζοντας ψυχωμένα, παθιασμένα, χάνοντας μάλιστα κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Δοκάρι είχε ο Άρης με τον Πλατέλλα. Ό,τι και αν γίνει, η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει μόνη πρώτη με 23 βαθμούς. Ο Παναιγιάλειος πήγε εννέα.

Ο Παναιγιάλειος ήταν αξιόμαχος στο πρώτο μέρος. Μπορεί ο Άρης να έκλεισε το 45λεπτο με ποσοστό κατοχής μπάλας 61% και διπλάσιες τελικές (3 - 6), αλλά ο Τσάπαλος κράτησε απαραβίαστη την εστία του. Όσο οι Θεσσαλονικείς έπαιζαν με τους Μπαργκάν - Πλατέλλα στις πτέρυγες με αντίθετο πόδι, η ομάδα είχε καλύτερη λειτουργία. Η «Μαύρη Θύελλα» επέλεξε να αγωνιστεί με τη λογική της κόντρα επίθεσης και σε μία από αυτές, έφτασε κοντά στο γκολ. Η αναφορά στη φάση του 27', όταν ο Σταματής σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη περισσότερο στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο στο 42', όταν η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Ανάλογο το σκηνικό και στο δεύτερο μισό, κατά το οποίο ο Άρης πίεσε πολύ τον Παναιγιάλειο, χάνοντας μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες, με κυριότερη εκ των οποίων την εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα στο 67', με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Τσάπαλου που αιφνιδιάστηκε. Στο 71' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για για πέναλτι σε κράτημα του Γκούμα στον Δεληζήση. Το γκολ δεν ερχόταν, οι "κίτρινοι" αγχώνονταν, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε παιδικά λάθη και να δώσουν το δικαίωμα στους Αιγιώτες να χάσουν δύο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Η μία στο 91', όταν ο Αρναρέλλης ξεπέρασε τον Καντιμοίρη που είχε βγει μακριά από την εστία του, αλλά το πλασέ του έδιωξε ο Βαλεριάνος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και η τελευταία και η δεύτερη στο 90'+5', πάλι με τον Αρναρέλλη, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, και ο Άρης θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος που δεν έφυγε ηττημένος από το Αίγιο, άσχετα αν είχε την υπεροχή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας (78' Ντέμο), Καζναφέρης (69' Κριστέτο), Γκούφας, Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (72' Αρναρέλλης).

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Τζανακάκης, Μουμίν (80' Καπνίδης), Παυλίδης (88' Πασάς), Ιντζόγλου, Μπαργκάν (46' Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep