Τρίποντο από το… ημίχρονο!

Η Βέροια επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας με τέρμα του Δημήτρη Σουλιώτη από το πρώτο ημίχρονο.

[googlead][/googlead]

Τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη κατέκτησε η Βέροια, που νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η θεσσαλική ομάδα γνώρισε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις μακριά από την Καρδίτσα.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο στη Βέροια, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 16’ με στατική φάση. Ο Μπαστιάνος εκτέλεσε το φάουλ και ο Σουλιώτης, εκμεταλλευόμενος την κακή απόκρουση του Γκέκα, με σουτ έδωσε το προβάδισμα (1-0) στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, έχοντας ουσιαστικά δύο καλές τελικές φάσεις. Αρχικά, στο 30’, με τον Κονέ και έπειτα, στο 41’, με τον Πλαβούκο. Η Βέροια απείλησε στο τελευταίο πεντάλεπτο με τον Μπαστιάνο (40’,  45’).

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία. Στο 51’ ο Βανκεβάι με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε πολύ καλή ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Πλαβούκος από κοντά με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιαγκιόζη.

Μετά το 60’, οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και επιχείρησαν να απειλήσουν για να φθάσουν στην ισοφάριση, χωρίς αποτέλεσμα. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν κλασική ευκαιρία, στο 78’, όταν ο Λίταινας με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 83’, η Βέροια απείλησε και με το σουτ του Μπλέτσα, ενώ οι Θεσσαλοί απείλησαν στις καθυστερήσεις του αγώνα με το σουτ του Κονέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΕΡΟΙΑ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: 1-0

ΓΚΟΛ: Σουλιώτης (16’)

ΔΟΚΑΡΙ: Λίταινας (78’)

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):  Γιαγκιόζης, Σουλιώτης (61’ Λίταινας), Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λασκάρης, Μπλέτσας, Δόρης (84’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος (90’ Μέξης), Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσάκης, Θεοδωράκης Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (70’ Χατζάρας), Ποζατζίδης, Κονέ, Πλαβούκος (58’ Τζέκος).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)
Βοηθοί: Καμπούρης (Σερρών), Δημόπουλος (Φλώρινας)

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 17 Δεκέμβριος 2017 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep