Σέντρα στην... ομίχλη

Με καθυστέρηση σχεδόν 4 ωρών η πτήση της Βέροιας για Ηράκλειο, λόγω ομίχλης - ζήτησε σέντρα στις 5 μ.μ. στο ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό (26/11) η ομαδα της Ημαθίας.

[googlead][/googlead]

Μετάθεση κατά δύο ώρες της έναρξης του κυριακάτικου αγώνα (26/11) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στα Χανιά (να γίνει δηλαδή η σέντρα στις 5 μ.μ. αντί για τις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Περιβολίων) ζητάει η Βέροια για λόγους ανωτέρας βίας.

Η αποστολή της "βασίλισσας" επρόκειτο να πετάξει αυθημερόν στις 9.10 το πρωί από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με προορισμό το Ηράκλειο, ωστόσο αναβλήθηκαν όλες οι πρωινές πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη, λόγω ομίχλης.

Τελικά η Βέροια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να αναχωρήσει στις 12.50 το μεσημέρι της Κυριακής (26/11), όμως έως και τις 13:20 η πτήση δεν είχε αναχωρήσει... Έτσι, είναι αδύνατο να προλάβει την προγραμματισμένη σέντρα στις 3 μ.μ. Και τούτο διότι μετά την άφιξη στο Ηράκλειο θα πρέπει να καλύψει οδικώς 140 χλμ μέχρι τα Χανιά (και το Δημοτικό Περιβολίων).

Η ΠΑΕ της Ημαθίας ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή για την αδυναμία έγκαιρης προσέλευσης λόγω ανωτέρας βίας, ενώ επιδίωξε και επικοινωνία με την ΕΠΟ ζητώντας να γίνει η σέντρα της ανανμέτρησης στις 5 μ.μ.

Από τη Football League την ίδια ώρα έλεγαν ότι δεν προβλέπεται να μετατεθεί κατά δύο ώρες η έναρξη ενός αγώνα και παρουσιάζονταν επιφυλακτικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, άτυπα έχει δοθεί παράταση μίας ώρας, δηλαδή το ματς να ξεκινήσει στις 16:00 αντί στις 15:00 που είναι προγραμματισμένο. Σέντρα στην... ομίχλη δηλαδή με τις τηλεφωνικές διαβουλεύσεις να συνεχίζονται. Αναμένεται δε να φανεί και τι στάση θα τηρήσουν ο ΑΟ Χανιά Κισσαμικός και ο διαιτητής Μάριος Βισκαδούρος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 13:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep